The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,291
Bende ona verecektim ama fikrim değişti, kendini bu kadar çabuk belli ettiği için teşekkür etmek lazım aslında kendisine.Bir insan bu kadar kısa sürede seçmenini nasıl küstürebilir anlamış değilim.
Bende ona verecektim ama fikrim değişti, kendini bu kadar çabuk belli ettiği için teşekkür etmek lazım aslında kendisine.Bir insan bu kadar kısa sürede seçmenini nasıl küstürebilir anlamış değilim.
Hesap baştan yanlış olunca malesef dedik yaBir insan bu kadar kısa sürede seçmenini nasıl küstürebilir anlamış değilim.
Haaa, unuttum sanki şimdiye kadar sayacım ulaşılır değilmiş gibi ,bizim sayacın yerine başka sayaçlar mı okunmuştur acaba,ne dersinizOyumu kullanmıştım ama tam karar veremedim sanki,
İnce cengiz holdingin sahibi mehmet cengizin bacanağı sinan oğan rusyada üni okumuş doktora yapmış çok iyi rusça ve ingilizce bilmekle beraber azerbaycan ünisinde dekan ve öğretim görevlisi yani arkasında ki destekçisi belli birde seçim yardımı veriliyor niye seçime girmesinlerki havadan para geliyoryahu İnce ve Ogan ne ayak be,ben bunu hala çözemedim???
herifler sankim grev kırıcı deriz ya aynen öyle,yoksa bunlar çaktırmadan
Reis e mi çalışıyorlar
Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana biride diyorkidert belli, çözüm belli. gerisi fasa fiso. gidişata göre, bırak kırmızı eti, tavuk etini bile zor alacağız. çoluk çocuk ıvır zıvırla beslenecek, güdük bir nesil daha peydah olacak. gelecek nesillerin refahı için mevcutları gönderme şansı kapımıza kadar geldi. kullanmak lazım.