Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Canlı yayına başladık apar topar bilginiz olsun
meebbe
F fikoloji
TEKNOWEST
Sota
Umut Barış
BlackSea
meebbe
F fikoloji
TEKNOWEST
Sota
Umut Barış
BlackSea
Abi Kişinin TC Kimlik No Doğum yılı Baba adı lazım sistem okeylerse veriyoruz 50 den fazla hastaya verdik.Bizim yan binadaki komşunun söylemi üzere gittiler üst kattaki Nesrin ve Yelda. İkisi de kendi maskeleri ile birlikte benim tc ile de benim maskeleri almış, 10 gün sonra yine gelin demişler. Halbuki Fethiyede iş yerinin oradaki eczane ''öyle bir uygulama yok'' demişti.
Koro96 siz TC ile maske veriyormusunuz?
Hani ben gerçi bilerek etiket atmamışsındır takipteyim anlık seniCanlı yayına başladık apar topar bilginiz olsun
meebbe
F fikoloji
TEKNOWEST
Sota
Umut Barış
BlackSea
La yayında etiketledim 3 5 kişiAbi Kişinin TC Kimlik No Doğum yılı Baba adı lazım sistem okeylerse veriyoruz 50 den fazla hastaya verdik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hani ben gerçi bilerek etiket atmamışsındır takipteyim anlık seni
Ben bilmem ben yoqumLa yayında etiketledim 3 5 kişi
Farkımızı ortaya koymuşuz forum olarak. Biz daha erken dikkat çektik konuyaBu klima konusu kaynamasın çok önemli, havalar ısınıyor, bir takım iddialar var, teyit.org incelemiş, buyursunlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Zaten hep 1 adım önde olmuyor mu forum sevgili ademFarkımızı ortaya koymuşuz forum olarak. Biz daha erken dikkat çektik konuya
Ayrı bir korku empoze etme senaryosu... Klima ile virüsün yayılacağına inanmıyorum...
Havayla
Suyla
Klimayla
Çarşı pazardaki sebze meyvelerle bulaşıyorsa eğer, hiç zahmete girmeyin derim.
Klima zaten belirli bir rahatsızlığa sebep oluyor, galiba lejyoner hastalığı deniyor...Klima ortamda hava akışı yaratarak virüslü damlacığın daha uzağa gitmesini sağlayabilir.
Burada amaç klima kirliliği sonucu oluşacak ciğer hastalıklarını önlemek.
Klima zaten belirli bir rahatsızlığa sebep oluyor, galiba lejyoner hastalığı deniyor...
Ben; Korona'nın, etinden sütünden faydalanma amacıyla, klima ile ilişkilendirilmesine karşıyım sadece... Havadaki zımbırtıları klima yayarak, virüse yakalanacaksak, bundan kaçış yok diyorum sadece...