T
Çevrimdışı
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
İnşallah yakında iyi haberler gelir.

Bende görüştüm mehmet ile sayendeMehmet Taşkıran kardeşimizi azönce hastanede ziyaret ettim.
Çok şükür genel olarak iyi ilerleyen günlerde dahada iyi olacağını düşüyorum.
5gün boyunca enkaz altında kalmış buna bağlı olarak ayak parmakları soğuk ısırığı olmuş ve şuan için parmaklarında hissiyat kaybı var.
kendisini sık sık ziyaret edip gelişme olursa bilgi vereceğim.
İnan aklımdakini yazmışsın,cezalar ağır olmalı ki bir daha yapılmasın bu ihmallerTüm depremzede arkadaşlara geçmiş olsun ölmüşlerimize rabbim rahmet eylesin yaralılarımıza acil şifalar versin inşallah bu depremden ders alırız inşallah bu hatalar bir daha tekrarlanmaz,da canlarımızı yitirmeyiz çok canımız yandı sorumluların en büyük cezaya çarptırılmaları lazım,ki bilgisiz insanlar bir daha buna cesaret edemesin önce insan hayatı, insan hayatı ticari olmamalı ticaretini yapana,da idam cezası verilmeli![]()

aynı fikirde olmamıza sevindim dostum yoksa bununla başa başka türlü çıkamazlar saygılarİnan aklımdakini yazmışsın,cezalar ağır olmalı ki bir daha yapılmasın bu ihmaller![]()

Genelde aynı fikirdeyiz sevgili osmanke,hiç ayrı düşmedik sadece deprem evleri hariç (çok katlı-tek katlı)aynı fikirde olmamıza sevindim dostum yoksa bununla başa başka türlü çıkamazlar saygılar![]()

Teşekkür ederimteşekkürler dostum her ne kadar ayrı illerde olsak,da gönüller bir ve hoş olsun seviliyorsun saygılar.![]()
![]()
