Abi dikkat edin , ben bir ay içerisinde 3. ye grip oldum . Hani öyle yatak döşek ateşler içinde değil ama kuru oksürük , balgam , ara ara gelen halsizlik. Yani kendimden şüphe duydum artık eşim de benimle beraber her seferinde yakalandı ama o çok hafif semptom göstermedi. aile hekimine gittim bakteriyel değil dedi bahsi geçen ilaçlardan verdi birkaçını, antibiyotik vermedi . Ciğerlerde sorun yok dedi. Bende vitamin takviyesi , cistus ve sttptills pastil aldım artık 4. ye de olursam maskeye geri dönüş yapacağım. Anladığım 3 ü de farklı hastalıklardı . İlkinde ağzım burnum yara oldu boğaz batması , 2. cisinde de sadece kuru öksürük balgam , 3 . de benzer ama daha hafif . Dikkat etmekte fayda var hocam.
çok teşekkür ederim gerçekten moral verdiniz , çok doktora gitmeyi sevmiyorum .Evet kimi duysam bu şekilde Allah herkese şifa versin.Çok geçmiş olsun. Kendinizden şüphe etmeyin. Çevremde neredeyse herkes aynı durumda. Önce ateşli grip sonrası geçmeyen balgamlı öksürük. Bir azalıyor bir çoğalıyor. Dr arkadaş maske mesafe derken vücut unuttu gribi. Şimdi o yüzden böyle geçiyor diyor. Ama bir müddet sonra geçiyor. Adaçayının çok faydası var. Bir haftayı geçirmeyin ama.
teşekkürler birde adem abinin tavsiye ettiği gece yatarken soğan koymayı deneyeceğim Daha önce duymuştum.1 hafta çekicen ilaç olsun olmasın..sana tavsiyem sıcak suyun buharını günde 6 7 kere içine çekmen rahatlatıyor ben yeni yeni atlatmaya çalışıyorum
Geçmiş olsun, atlatmana sevindim. Ben hasta olalı 10 gün oldu, halen 100% atlatamadım.Hocam yeminle bilmiyordum, rastgele 2 tane içiyordum. Teşekkür ederim bu bilgi için. Ama ben de hiç enerjli bir hale sokmadı. Ama şuan gribim bitmiş vaziyette.
1-2 tane ile bir şey olmazBende diyorum neden kalp ritimlerim hızlı atıyor.
burun dolgunluğu gitmiyor hocam uzun sürüyor malasef.Bugün biraz daha iyiyim lakin az biraz halsizlik ve dolu bir burun var. Onun dışında sorunum yok. Adem Helvacı soğan olayını yapamadım midem bulandı hocam.
Valla bir türlü tamamen geçmiyor, ne inatçı hastalıkmış. O kadar beslenmeme, sporuma dikkat ediyorum, bir dünya takviye alıyorum yine de inat ediyor.burun dolgunluğu gitmiyor hocam uzun sürüyor malasef.
malasef bir ayda 3 defa yakalandım. dalga konusu oldum serum yemiş insan değilim şükür.Valla bir türlü tamamen geçmiyor, ne inatçı hastalıkmış. O kadar beslenmeme, sporuma dikkat ediyorum, bir dünya takviye alıyorum yine de inat ediyor.