Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Senin yerinde olsam acile gider serum yerdim. Çünkü bu yaz aynısı başıma geldi, evde geçsin diye yatmaya başladım. 1 gün yattım, baktım geçmiyor. Acil servise başvurdum, b vitaminli serum verdiler. Serumdan sonra hem kendime geldim hem de iştahım açıldı. Hiç vakit kaybetme bence. Bak benim kadar gıda takviyesi (vitamin, protein vb.) kullanan adam yoktur, ona rağmen yataktan kalkamadım, serum olmadan zor toparlarsın.
2021 Kasım'da ve 2022 Ağustos'ta olmak üzere 2 kez Covid 19 geçirdim. Evdeki herkes hasta olduğu için, geçen Cumartesi bana da bulaştı fakat bu sefer Covid olduğunu düşünmüyorum, test yaptırmadım. Kardeşim test yaptırmış negatif çıkmıştı.
Sanırım korona, influenza, normal grip hepsi birbirine karıştı. Çevremde grip olan çok fazla insan var ve bu sefer geçmesi çok uzun sürüyor. Kardeşim 2 farklı antibiyotik kullandı, yine de henüz 100% iyileşmedi. Ben de sadece boğaz yanması ve burun akıntısı/tıkanıklığı oldu. Üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen ben halen tam olarak iyileşemedim. Kullandığım takviyelerle ölü bile dirilirdi
Boğazım, burnum derken şimdi de kulaklarımda hep bir basınç var.
Sana tavsiye edebileceğim takviyeler;
- Nutraxin IMMUN-S (Zencefil ve Afrika Sardunyası iyileşme süresini kısaltır)
- Andorex gargara (Bu gargarayı hasta olacağını hissettiğin anda kullanırsan hastalığı önleyebilir, boğazda mikrop varsa anasını ağlatır.)
Bunlar dışında bol bol su, özellikle zencefilli bitki çayı ve istirahat.