Pandemi en çok galerici ve emlakçılara yaradı. Kriz var deyip fakirin elindeki malı 3 kuruşa alıp 10 liraya satışa koydular. 2 yıl önce otogara yürüme mesafesi 5 dk olan evde aylık 500 liraya kalıyorduk. Geçen yıl Eylül gibi evi 720bin liraya sattılar. Emlakçı satılmaz diye yüksek yazdım , satıldı hayret ettim dedi

Yeni ev sahibi bizi evden sepetlemek isteyince dava filan uğraşmayalım dedik başka eve geçtik. Ulusoy caddesinin arka sokağında bir daireyi 2500 liraya tuttuk. Ev arkadaşı benim okul bitti , hadi eyvallah deyince evi kapatmak zorunda kaldım. Abi biz çıkıyoz sözleşmeyi napalım dedim , 5 dk sonra eve müşteri getirdi. 4000 liraya anlaşmış.
Ev sahipleri şöyle fiyat arttırıyor , böyle yamyam diye ağız yapıyordu , her 2 evin sahibi bu emlakçı çıktı (DASK raporunda mülk sahibi emlakçı görünüyor). Evi alan kişiyi kafaya getirip ederinin biraz üstünü verip satın almış. Bu çakaldan ev kiralayan birkaç kişi ile tanıştık . Denizde kum biter bu d**gilde ev bitmez demişti. Kirayı hep havale ile değil de elden istedi. Her seferinde havale ile gönderdiğimiz için ev sahibi zam yapmak istiyor diyordu. O zaman olayı bilmediğimizden anlamamıştık.
Evden çıkmadan önce her yeri bir güzel temizledik. Ama ona göre her yer kirliymiş. Depozitodan 1000 lira temizlik parası kesti. Evi temizleyen de karısı bu arada. Tezgaha bak

Başımdan geçen garip olaylardan birisi buydu

Bir de Gülveren de araç kiralamıştık onu da başka zaman anlatırım
Geçen yıl youtube da görmüş olabilirim , bir bayiye gidip araba var mı diyorlar. Temsilci elimizde kalmadı Mart ayı gibi gelmesini bekliyoruz ,, kapora bırakırsanız listeye alabiliriz gibisinden şeyler söylüyordu. Sonra gözden uzak bir yerde sıfır arabalarla dolu arazi buluyorlar. Sahibini araştırırken biraz önce anlattığım bayiye ait çıkıyor. İşin içinde Türkiye ana distribütör firmanın da olduğu söyleniyordu.