Çevrimdışı gercekrambo Süper Üye 2 Şub 2020 1,778 12 Mar 2023 #43 virüs veya kötü amaçlı yazılım kaynaklı olması da muhtemeldir.
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,346 12 Mar 2023 #44 blueweyes' Alıntı: Evet denedim Evet her şey güncel Tabii, saat kaçta? Genişletmek için tıkla ... kusura bakmayın mesajınız gözümden kaçmış. Bu akşam bana saat farketmezin DM atın.
blueweyes' Alıntı: Evet denedim Evet her şey güncel Tabii, saat kaçta? Genişletmek için tıkla ... kusura bakmayın mesajınız gözümden kaçmış. Bu akşam bana saat farketmezin DM atın.
B Çevrimdışı blueweyes Yeni Üye 10 Mar 2023 5 21 12 Mar 2023 #45 teraspy' Alıntı: Sonuç ne oldu peki Genişletmek için tıkla ... Geri dönüş yapmadı bana, hâlâ aynı durumdayim gercekrambo' Alıntı: virüs veya kötü amaçlı yazılım kaynaklı olması da muhtemeldir Genişletmek için tıkla ... Format attım, olmadı Sota' Alıntı: kusura bakmayın mesajınız gözümden kaçmış. Bu akşam bana saat farketmezin DM atın. Genişletmek için tıkla ... Şöyle bir sorum olacak, internet bağlantım kopuyor nasıl bağlanacağız?
teraspy' Alıntı: Sonuç ne oldu peki Genişletmek için tıkla ... Geri dönüş yapmadı bana, hâlâ aynı durumdayim gercekrambo' Alıntı: virüs veya kötü amaçlı yazılım kaynaklı olması da muhtemeldir Genişletmek için tıkla ... Format attım, olmadı Sota' Alıntı: kusura bakmayın mesajınız gözümden kaçmış. Bu akşam bana saat farketmezin DM atın. Genişletmek için tıkla ... Şöyle bir sorum olacak, internet bağlantım kopuyor nasıl bağlanacağız?
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,346 12 Mar 2023 #46 blueweyes' Alıntı: Geri dönüş yapmadı bana, hâlâ aynı durumdayim Format attım, olmadı Şöyle bir sorum olacak, internet bağlantım kopuyor nasıl bağlanacağız? Genişletmek için tıkla ... Telefonun internetini dizüstüne usb uzerinde verirseniz sorun olmaz.
blueweyes' Alıntı: Geri dönüş yapmadı bana, hâlâ aynı durumdayim Format attım, olmadı Şöyle bir sorum olacak, internet bağlantım kopuyor nasıl bağlanacağız? Genişletmek için tıkla ... Telefonun internetini dizüstüne usb uzerinde verirseniz sorun olmaz.
B Çevrimdışı blueweyes Yeni Üye 10 Mar 2023 5 21 12 Mar 2023 #47 Sota, Sota' Alıntı: Telefonun internetini dizüstüne usb uzerinde verirseniz sorun olmaz. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır, müsait olduğunuzda yapalım
Sota, Sota' Alıntı: Telefonun internetini dizüstüne usb uzerinde verirseniz sorun olmaz. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır, müsait olduğunuzda yapalım