Cihan Elektronik

Benimde şansıma hasta oldum 1 haftadır yataktan kalkamıyorum özür dilerim
Geçmiş olsun hocam

geçmiş olsun toprak toparladığını görmek güzel inşallah daha iyi olursun bende sizlerden uzaktayım
yoksa beraber ziyarete gitmek isterdim sizlerle kısmet inşallah fırsat olurda bende gelirim ziyaretine
tekrar geçmiş olsun.

Diji'ye ceza keselim :kiskis
Gelecem ya birşeye niyeylensem tersine oluyor bu sefer kafama göre geleceğim 😁

Bu gün aradım konuştum mehmet ile ,epey dertleştik ,bir ara @Sota nın bios tan bahsettim bana "abi onlar 8 bacaklı" dedi,ben ise "haydaa,ben 4 biliyordum" dedim ,benim mantığıma göre 4 bacaklı yani :haha1

Bu gün aradım konuştum mehmet ile ,epey dertleştik ,bir ara @Sota nın bios tan bahsettim bana "abi onlar 8 bacaklı" dedi,ben ise "haydaa,ben 4 biliyordum" dedim ,benim mantığıma göre 4 bacaklı yani :haha1
4 bacaklı bios :haha

Abi sen 4 diyorsan 4 olsun diğer tarafı keseriz 🤣

Fizik tedavi gitmiştim hoşgeldin 🥳
Dostum bugün yanına uğrayamadım kusuruma bakma. İstanbuldan arkadaşlar buraya araç almaya geldiler, onlara yardımcı olmaya çalışırken saat bayağı ilerledi. İlk fırsatta yanındayım.

Dostum bugün yanına uğrayamadım kusuruma bakma. İstanbuldan arkadaşlar buraya araç almaya geldiler, onlara yardımcı olmaya çalışırken saat bayağı ilerledi. İlk fırsatta yanındayım.
Her zaman beklerim abi

Geri
Üst Alt