T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Geçmiş olsun hocamBenimde şansıma hasta oldum 1 haftadır yataktan kalkamıyorum özür dilerim
Geçmiş olsun hocamBenimde şansıma hasta oldum 1 haftadır yataktan kalkamıyorum özür dilerim
Düşünelim ne ceza versek acaba BaşkanDiji'ye ceza keselim
Cezayı emmi kessinDüşünelim ne ceza versek acaba Başkan
Kırk katır mı kırk satır mı olsun
Gelecem ya birşeye niyeylensem tersine oluyor bu sefer kafama göre geleceğimDiji'ye ceza keselim
Plan program yapma direk mevzuya girGelecem ya birşeye niyeylensem tersine oluyor bu sefer kafama göre geleceğim
Ne var ,al eline yandan bak bakalım kaç bacak var Mehmedin yanına gidersen unutmazsan anlat "alo abi 4 bacaklı diyor bunlara" diye4 bacaklı bios
Abi sen 4 diyorsan 4 olsun diğer tarafı keserizBu gün aradım konuştum mehmet ile ,epey dertleştik ,bir ara Sota nın bios tan bahsettim bana "abi onlar 8 bacaklı" dedi,ben ise "haydaa,ben 4 biliyordum" dedim ,benim mantığıma göre 4 bacaklı yani
Fizik tedavi gitmiştim hoşgeldinAdamı ziyarete geldik odasında yok
koltuğa kuruldum gelmesini bekliyorum.
Tekrar Çok Geçmiş olsun HocamFizik tedavi gitmiştim hoşgeldin
Dostum bugün yanına uğrayamadım kusuruma bakma. İstanbuldan arkadaşlar buraya araç almaya geldiler, onlara yardımcı olmaya çalışırken saat bayağı ilerledi. İlk fırsatta yanındayım.Fizik tedavi gitmiştim hoşgeldin
Her zaman beklerim abiDostum bugün yanına uğrayamadım kusuruma bakma. İstanbuldan arkadaşlar buraya araç almaya geldiler, onlara yardımcı olmaya çalışırken saat bayağı ilerledi. İlk fırsatta yanındayım.