T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Geçmiş olsun hocamBenimde şansıma hasta oldum 1 haftadır yataktan kalkamıyorum özür dilerim
Geçmiş olsun hocamBenimde şansıma hasta oldum 1 haftadır yataktan kalkamıyorum özür dilerim
Düşünelim ne ceza versek acaba BaşkanDiji'ye ceza keselim![]()
Cezayı emmi kessinDüşünelim ne ceza versek acaba Başkan
Kırk katır mı kırk satır mı olsun![]()
Gelecem ya birşeye niyeylensem tersine oluyor bu sefer kafama göre geleceğimDiji'ye ceza keselim![]()
Plan program yapma direk mevzuya girGelecem ya birşeye niyeylensem tersine oluyor bu sefer kafama göre geleceğim![]()
Ne var ,al eline yandan bak bakalım kaç bacak var4 bacaklı bios![]()
Abi sen 4 diyorsan 4 olsun diğer tarafı keserizBu gün aradım konuştum mehmet ile ,epey dertleştik ,bir araSota nın bios tan bahsettim bana "abi onlar 8 bacaklı" dedi,ben ise "haydaa,ben 4 biliyordum" dedim ,benim mantığıma göre 4 bacaklı yani
![]()
Fizik tedavi gitmiştim hoşgeldinAdamı ziyarete geldik odasında yok
koltuğa kuruldum gelmesini bekliyorum.
Tekrar Çok Geçmiş olsun HocamFizik tedavi gitmiştim hoşgeldin![]()
Dostum bugün yanına uğrayamadım kusuruma bakma. İstanbuldan arkadaşlar buraya araç almaya geldiler, onlara yardımcı olmaya çalışırken saat bayağı ilerledi. İlk fırsatta yanındayım.Fizik tedavi gitmiştim hoşgeldin![]()
Her zaman beklerim abiDostum bugün yanına uğrayamadım kusuruma bakma. İstanbuldan arkadaşlar buraya araç almaya geldiler, onlara yardımcı olmaya çalışırken saat bayağı ilerledi. İlk fırsatta yanındayım.