C Çevrimdışı Cihan Elektronik Emektar 20 Mar 2023 38 2 Nis 2023 #29 Sota' Alıntı: Diji'ye ceza keselim Genişletmek için tıkla ... Aslında cezası büyük ama hastalığından dolayı cezasını kaldırdık
Sota' Alıntı: Diji'ye ceza keselim Genişletmek için tıkla ... Aslında cezası büyük ama hastalığından dolayı cezasını kaldırdık
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,348 2 Nis 2023 #30 Cihan Elektronik' Alıntı: Aslında cezası büyük ama hastalığından dolayı cezasını kaldırdık Genişletmek için tıkla ... Yufka yürekli olma, cezası 40 satır yada 40 katır
Cihan Elektronik' Alıntı: Aslında cezası büyük ama hastalığından dolayı cezasını kaldırdık Genişletmek için tıkla ... Yufka yürekli olma, cezası 40 satır yada 40 katır
C Çevrimdışı Cihan Elektronik Emektar 20 Mar 2023 38 2 Nis 2023 #31 Sota' Alıntı: Yufka yürekli olma, cezası 40 satır yada 40 katır Genişletmek için tıkla ... Abi ne yapayım geçen aradı beni sesini duyunca sabun gibi eridim
Sota' Alıntı: Yufka yürekli olma, cezası 40 satır yada 40 katır Genişletmek için tıkla ... Abi ne yapayım geçen aradı beni sesini duyunca sabun gibi eridim
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,348 2 Nis 2023 #32 Cihan Elektronik' Alıntı: Abi ne yapayım geçen aradı beni sesini duyunca sabun gibi eridim Genişletmek için tıkla ... Olmaz olamaz.! Adananın suyunu içtin, havasını teneffüs ettin, ekmeğini yedin.! Çabuk pes etme
Cihan Elektronik' Alıntı: Abi ne yapayım geçen aradı beni sesini duyunca sabun gibi eridim Genişletmek için tıkla ... Olmaz olamaz.! Adananın suyunu içtin, havasını teneffüs ettin, ekmeğini yedin.! Çabuk pes etme
C Çevrimdışı Cihan Elektronik Emektar 20 Mar 2023 38 2 Nis 2023 #33 Sota' Alıntı: Olmaz olamaz.! Adananın suyunu içtin, havasını teneffüs ettin, ekmeğini yedin.! Çabuk pes etme Genişletmek için tıkla ... Doğru söylüyorsun heyt adanaliyiz Allah'ın adamiyiz
Sota' Alıntı: Olmaz olamaz.! Adananın suyunu içtin, havasını teneffüs ettin, ekmeğini yedin.! Çabuk pes etme Genişletmek için tıkla ... Doğru söylüyorsun heyt adanaliyiz Allah'ın adamiyiz
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,348 2 Nis 2023 #34 Cihan Elektronik' Alıntı: Doğru söylüyorsun heyt adanaliyiz Allah'ın adamiyiz Genişletmek için tıkla ... Hele şükür, seni hafif gazlamak gerekiyormuş.
Cihan Elektronik' Alıntı: Doğru söylüyorsun heyt adanaliyiz Allah'ın adamiyiz Genişletmek için tıkla ... Hele şükür, seni hafif gazlamak gerekiyormuş.