Vallahi ben içerken meze vs aramıyorum arkadaş mangal yakmış sağolsun birseyler getirdi ?ben mezesiz arada yanında bir bardak çay içer demlenirim?Arkadaki tabaktakiler ne öyle ,kara kara ,sanki çöple işaret konulmuş gibi duruyor ,çok kötü![]()
Vallahi ben içerken meze vs aramıyorum arkadaş mangal yakmış sağolsun birseyler getirdi ?ben mezesiz arada yanında bir bardak çay içer demlenirim?Arkadaki tabaktakiler ne öyle ,kara kara ,sanki çöple işaret konulmuş gibi duruyor ,çok kötü![]()
Aaaa, unuttuk artık o dediğin şeyi "mangal"ı ,öyle görünce çöp batmış bu ney demiştimVallahi ben içerken meze vs aramıyorum arkadaş mangal yakmış sağolsun birseyler getirdi ?ben mezesiz arada yanında bir bardak çay içer demlenirim?

Ben ateistim ama inanan herkesi Allah bu zor günlerden en güzel şekilde çıkarsın hepimizi ?Aaaa, unuttuk artık o dediğin şeyi "mangal"ı ,öyle görünce çöp batmış bu ney demiştim![]()
Aminnn ,inşallahBen ateistim ama inanan herkesi Allah bu zor günlerden en güzel şekilde çıkarsın hepimizi ?

Yaşadığım Bölgede Daha önce de belli aralıklarla yayınladığım görselin aynısını M50 ile çektim.
Acemiliğim, Lens bilgisizliğim, makine beceriksizliğim kaynaklı olduğunu bilsem de anlıyorum ki Telefonlarda kamera teknolojilerini inanılmaz ilerletmişler
![]()
Evet hocam zaten Vlogger kamerası diye geçiyor.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evet hocam ben sadece telefonla çekiyorum baya zevkli işler çıkıyor
m50 yanlış hatırlamıyorsam vlog kamerası olması lazım

Allah uzun sağlıklı ömür versin ona ve hepimize. Ne çektiyse o çektiği sigaradan geldi ama bırakamadı . şuan hala ayda bir kilo tütün içerEvet hocam zaten Vlogger kamerası diye geçiyor.
Fakat, Ablam sigarayı ne güzel çekiyor. Sigara kullanmayan ben, yakasım geldi bir tane![]()
Biri önde gidiyor.Iki güzel dost
![]()