teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Aslında konuyu muhabbete çevirdiğim için üzülmedim desem yalan olur ,ama sonra baktım ki minör bemol derken süper oluyor konu ,"hadi alo ,devam et" dedim inanAdem Helvacı İlahi Adem ustam valla hiç güleceğim yoktu, Allah ta sizi güldürsün... La minör değil de La bemol deseydiniz cuk oturacaktı. Do bemol diye bir şey zaten yoktur. Ama benzetmeniz yinede harikaydı doğrusu... Bu arada açıklamalarınız da öyle. Çok teşekkür ederim. Hem zaman ayırdığınız için, hem de açıklamaya çalıştığınız için. Yazınızı okuduktan sonra hemen deneme yaptım. Ne yazıkki suyu karıştırmak sesi hiç kesmiyor. Su kaynayıncaya kadar ses devam ediyor. Demekki bu sese katlanacağız. Ben katlanmasına katlanırım da aşağıdakiler ve yukarıdakiler nasıl katlanacak onu bilemiyorum artık. Umarım bir gün kapıma dayanmazlar. Sevgiyle kalın.
Benzetme harikaydı dostum. Bu gece sayenizde bayağı neşeli geçti.
Yoksa yazmayacaktım ki konu dağılıyor ,ama konu sahibi sen olunca duramadım ,eh bir de Adem Helvacı girince kapıdan içeriye bak artık muhabbete ,biz telefonda muhabbete başladığımızda 1 saat sonra tel kapanıyor ,artık kim geri ararsa ,artık adem açmıyor benim aramamı neredeyse