Carplay Desteklemeyen Araç Teybine Sonradan Carplay Eklenebilir mi ?

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
841
Ne yaptınız, benim de önüme multimedia ekranı şeklinde şeyler çıkınca araştırdım, çok güzel şeyler bulunuyor, bu çinliler gerçekten piyasanın ihtiyacına yönelik yapıyor. Belki bitane de ben alırım :hihi

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
841
Yani, gevurlar öyle cihazlar yapmışlar ki çok kaliteli gözüküyorlar. İnsanın bi tane alıp deneyesi geliyor 😃 canbus uyumlu olanları çok kalite hissettiriyor, tirilyon çeşit model üretmişler. Bu çinliler piyasaya girmeselerdi 2025 model arabada eminim bluetoothu ek paket olarak kitlemeye devam ederlerdi

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
841
Zlink carplay apk sı var, carplay destekleyen cihazlarda genelde bu uygulamayı açarak bağlantı sağlanıyor, sizin cihazda altyapısı var mı denemek için zlink uygulamasını kurup denemeniz lazım, denemeye değer bence.

Umut Barış Çevrimiçi
23 Kas 2017
21,208
Yani, gevurlar öyle cihazlar yapmışlar ki çok kaliteli gözüküyorlar. İnsanın bi tane alıp deneyesi geliyor 😃 canbus uyumlu olanları çok kalite hissettiriyor, tirilyon çeşit model üretmişler. Bu çinliler piyasaya girmeselerdi 2025 model arabada eminim bluetoothu ek paket olarak kitlemeye devam ederlerdi
Tesla olmasa arabalar hala mp3 çalıyordu. :kiskis

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
841
Zlink carplay apk sı var, carplay destekleyen cihazlarda genelde bu uygulamayı açarak bağlantı sağlanıyor, sizin cihazda altyapısı var mı denemek için zlink uygulamasını kurup denemeniz lazım, denemeye değer bence.

zlink.jpg

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
841
Geri görüş kamerası ve navigasyon için bi cihaz da ben aldım (kesinlikle arabadaki teybi evde amfide kullanmak için değil)

Cihaz 2-32, dışında her ne kadar 4-64 yazsalar da (2-32 diye aldım zaten). Kameranın açılış hızı, ekranın göze görüntüsü ve menü gezintisi hoşuma gitti, android 13 süsü verilmiş 8.1 çalışıyor cihazda. mediatek mt6580m işlemci bulunuyor. 2500TL fiyatı var. İşlemci çok eski diye bi iade etmeyi düşündüm, bundan sonra alacağım cihazın işlemcisi bundan iyi mi kötü mü çıkacak sadece şans işi diye vazgeçtim. 2500 degil 3500de versem muhtamelen aynı cihazın bi değişiği gelecek çünkü.

Tecrübeme göre 2-32 ve mt6580m sınırda yeterli geliyor bu cihaza. Multimedya görevini layıkıyla yapıyor. Ama 4-64 cihazlar işlemci olarak da önde olacağı için tatmin eder.

Konuya uzun uzun eklemek isterdim, aslında yeni konu açıp tecrübelerimi ve gözüme çarpan noktaları yazmam daha doğru olur. Merak edip bulamadığım çok şey vardı.

20250426_143555.jpg
20250426_144232.jpg
20250426_210810.jpg
20250426_210920.jpg

Carplay uygulamasının kendi sitesinden, güncel apksını indirip kurunca cihaz bağlanmıyor, kendi içinde gömülü uygulama bağlantı yapıyor sadece. Yani sizin cihazda donanım olarak altyapı olsa bile ROMa entegre olması gerekiyor.

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
Top Poster Of Month
21 Mar 2021
841
Cihazın ekranı dokunurken kastı ve gitti kapatıp açtım dokunmatiği sıkıntı olmaya başladı, iade kodumu aldım, zaten karıncalanıyordum iade etsem mi diye, zaten araç için sipariş ettiğim çerçeve halen kargoya bile verilmemişti. Uğraşıp takmadan bozulduğu iyi oldu :hihi :hihi :hihi

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
519
Daha önce aliexpress ten farklı modeller aldım kullandım sattım Teyes ve joying en iyileriydi harici radyo IC var ses kalitesi de çok iyi.
Gümrük yasası olmasa paraya kıyıp yine alırım açıkçası lakin yasadan dolayı TR'ye gelmiyor gelse bile çok çılgın gümrük vergisi çıkar

Geri
Üst Alt