Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
şahane fikirdi eli ayağı birbirine girdiCanlı yayında verilmesi benim aklıma geldi ama güzel oldu demek mikrofon sende Adem Abi
şahane fikirdi eli ayağı birbirine girdiCanlı yayında verilmesi benim aklıma geldi ama güzel oldu demek mikrofon sende Adem Abi
Bundan daha güzel anı videosu mu olur.Aniden gelişen bir olay plansız doğaçlama oldu Adem Abi Sota başkan seni Dm gurubuna davet etsin
detaylar orda
İyi günlerde kullan Adem Abi Anılar videoları için güzel bir içerik daha çıktı seviliyorsun ?
Ben çok çok soğuk kanlıyımdır bu arada. Kolay kolay öyle sürpriz vs bana işlemez, Tanker patlasa kaçmak yerine kimi nasıl kurtarırız modundayız hep ama hakikaten hiç beklemediğim anda, beklemediğim kişinin açtığı kapıdan beklemediğim bir sürpriz geldi gerçekten emeği geçen katkı sunan gönlü bizimle olan herkese selam olsun ?şahane fikirdi eli ayağı birbirine girdi
Sota Ahmet başkanım en büyük stresi yaşayan oldu hakkı ödenmezBen çok çok soğuk kanlıyımdır bu arada. Kolay kolay öyle sürpriz vs bana işlemez, Tanker patlasa kaçmak yerine kimi nasıl kurtarırız modundayız hep ama hakikaten hiç beklemediğim anda, beklemediğim kişinin açtığı kapıdan beklemediğim bir sürpriz geldi gerçekten emeği geçen katkı sunan gönlü bizimle olan herkese selam olsun ?
Ama bak o an o şaşkınlıkla dahi zikrettiğim isimler belliydi
Allah razı olsun kardeşim. Babada hiç yaşamadığım derecede çok çok çok yoğun bir duygu yoğunluğum var Annem söz konusu olduğunda. Her sene Aralık ayı bana böyle geçecek artık belli. Yüzümüz hep gülecek ama araba kullanırken, yemek yerken, tv bakarken, forumda yazarken akan o yaşları durdurmak mümkün olmuyor işte :(Bu arada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
İlteriş ''ben sana her şeyi anlatacağım merak etme'' dedi ama hadi bakalımSota Ahmet başkanım en büyük stresi yaşayan oldu hakkı ödenmez
Valla ben mesajı okur okumjaz açtım özel mesaj alanımı bilemiyorum artık bekliyorum.dm konusunda uzalaşalım ondan sonra
Oooooo detaylar geliyor yavaş yavaş.İlk siparişi iptal eden itneler ile ilgili video istiyoruz ben sinirimden ağladım o derece yani
Abi naptınız siz?dm tam 43 sayfa
44 oldu mobil sayfa olarakAbi naptınız siz?