Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Dm aktif ama bakamıyorum. Bakmak istemedim şu an. Ben halen bu tatlı an devam etsin istedim ama baktığımda tek tek satır satır irdeleyeceğim orası kesin.
Ağlamamak için gidip bir çay alayım o zamanAğlatma bizi başkan ?
Güle güle kullan dostum. Nice güzel günlerde ve olaylarda bol bol videolar çek. Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah. Gençler çok güzel bir olay gerçekleştirdiler. Çam sakızı hesabı... Bu arada annenizin de mekanı cennet olsun. Bu arada size hiçbir şey hissettirmeyip, sürprizi bozmayan eşinize de saygılar. Bu güzelliği hazırlayan gençlere de sevgilerimi gönderiyorum. Sevgiyle kalın.Bundan daha güzel anı videosu mu olur.
Hayatımda yaşadığım ikinci büyük sürpriz bu oldu gerçekten. İlkini bir yılbaşı gecesi benden habersiz doğum günümü (5 Ocak) planlayan Değerli eşimin organizasyonu ile Vestel servis arkadaşlarla yaşamıştım
Şu fotoda birdenbire sağımdan solumdan pastalar şampanyalar vs girmeye başlamıştı hakikaten çok şaşırmıştım.
Bu gün de birdenbire kapı açılınca (ki eşim hayatta yapmaz bunu) Noooluyoruz dedim bir an.
Sonra yayındaki arkadaşlara bisn vs derken eşim bir şeyler söylemeye başladı anlamadım. Karışık bir şeyler oldu bir an
Bu arada aç abi kutuyu ne bekleyeceksin bir hafta @İlteriş i ?Ağlatma bizi başkan ?
Olayın kahramanları yok kahraman tavsiyeforumu.com ailesidir.Nerede hangi mecrada var şöyle bir aile yapısı, böyle karşılıklı sevgi saygı güven?
Şuna bakın yahu, birbirini hayatında bir kere bile görmemiş insanların birbirleri için yaptıkları şu işlere bakın. ?
Olayın kahramanlarına atıf bir video gelecek elbette.
Barnak sallayacağımız ayrı bir video da olacak zira İlteriş bahsetti yaşadığınız sıkıntıları.
Teşekkür ederim hocam.Güle güle kullan dostum. Nice güzel günlerde ve olaylarda bol bol videolar çek. Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah. Gençler çok güzel bir olay gerçekleştirdiler. Çam sakızı hesabı... Bu arada annenizin de mekanı cennet olsun. Bu arada size hiçbir şey hissettirmeyip, sürprizi bozmayan eşinize de saygılar. Bu güzelliği hazırlayan gençlere de sevgilerimi gönderiyorum. Sevgiyle kalın.
Abe dur bu gün kalsın beyaaaaBu arada aç abi kutuyu ne bekleyeceksin bir hafta @İlteriş i ?
Aç kutuyu aç hıyar ? falan çıkmasın içinden bilelim yani ?Dm aktif ama bakamıyorum. Bakmak istemedim şu an. Ben halen bu tatlı an devam etsin istedim ama baktığımda tek tek satır satır irdeleyeceğim orası kesin.
Abi bu kutudan her forum üyesine hediye edilene kadar peşini bırakmayacağımız bir video konusu olurAç kutuyu aç hıyar ? falan çıkmasın içinden bilelim yani ?
Olayın kahramanlarına atıf bir video gelecek elbette.
Barnak sallayacağımız ayrı bir video da olacak zira İlteriş bahsetti yaşadığınız sıkıntıları.
Yani ben durup dururken neden Fırında tavuk ve yanına pilav konularını konuşuyoruz kısmını o an anlayamamıştım da şimdi gayet iyi anlıyorum.