Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
Nöbetçi sabotajcı geldi hanımmmm?Sen nöbetçi değilmiydin yahu
Nöbetçi sabotajcı geldi hanımmmm?Sen nöbetçi değilmiydin yahu
Düşünmeniz yeter. FED ile görüştük, açıklamalarına zarar verecekse yayın saatimizi kaydırabiliriz dedik, ''sizin canınız sağ olsun'' dediler21:00 çok manidar olmuş. FED karar açıklayacak piyasalarda dalgalanma olabilir
Not: İzlemeyi çok isterdim ama başka bir programım var maalesef:( Tekrarını izlerim, güzel sohbetler.
İnşallah biraz rahatlarız ülkece ihtiyacımız varDüşünmeniz yeter. FED ile görüştük, açıklamalarına zarar verecekse yayın saatimizi kaydırabiliriz dedik, ''sizin canınız sağ olsun'' dediler
Hocam Ülkemizin rahatlaması için ne lazım olduğu belli de.. Neyse.İnşallah biraz rahatlarız ülkece ihtiyacımız var
Şüphe yok, her şey güzel olacak inşallahHocam Ülkemizin rahatlaması için ne lazım olduğu belli de.. Neyse.
Destekleyin bizi, Destekleyin bizi...
bugün o yayın sabote edilecek arkadaş okadar.
Yayını yorumlara kapatırsanız ayri konu
Mikrofon benim elimde ama hatırlatırım2021'e veda ederken 2021'in son canlı yayını olabilir bu yayın öyle bir özelliği var o neden ile,
sabotaj şart oldu Tavsiye forumu yayını bombalacak
Mikrofon senin eline yakışıyor Adem abi sende olmalı ?Mikrofon benim elimde ama hatırlatırım
yayını yapacak arkadaş forumu takip ediyorsa yayından vazgeçip kaçabilir her an ?Mikrofon benim elimde ama hatırlatırım
yayını yapacak arkadaş forumu takip ediyorsa yayından vazgeçip kaçabilir her an ?