Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Kaaarşimmm ?Adem Abi canlı yayında seni yalnız bırakmayacağız Tavsiye Forumunu yanında hissedeceksin ?
Kaaarşimmm ?Adem Abi canlı yayında seni yalnız bırakmayacağız Tavsiye Forumunu yanında hissedeceksin ?
Benim adım bomba soyadım ölüm diyerek dalacagız canlı yayına.Sabotaj için o saatte Yayında olacağız.
Abi sen ''Adanadan Selamınaleyküm gardaşlar'' desen yine aynı etki olur benceBenim adım bomba soyadım ölüm diyerek dalacagız canlı yayına.
Sadakatsiz var o saatte ?? şaka ben dizi izlemiyorum. Tabletten izlicez artıkın ?
Kelimelerle çok oynamayın dostlar, Hacun efendi buradan Sadakatsizsiniz diye program çıkarır bir de onunla uğraşırız sonraSadakatsizmiş zaten boşver izleme ?
Yayın linkini yollamış arkadaşlar
Merhaba, insta kullanıcı adınız nedir ?Adem Bey selamlar. Instagram DM yoluyla ulaşmıştım size. Özel bir konu ve sizin ilginizi çekebilecek bir olay yaşandı. DM den yazdığımı okumadınız daha okuyup dönebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, insta kullanıcı adınız nedir ?
Destekleyin bizi, Destekleyin bizi...Yayında sıkıntı lazımsa sıkıntı oluruz sıkıntı yok ?
Cevap yazdım az önce.1zekirkorucu
Sen nöbetçi değilmiydin yahuDestekleyin bizi, Destekleyin bizi...
bugün o yayın sabote edilecek arkadaş okadar.
Yayını yorumlara kapatırsanız ayri konu