Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
eyvallah abi bugün başım çok ağrıyor ama oralarda olacağım, oturumun konusu ne olacakABi sen ağır vücut yüklü çalışıyorsun, katılsan dahi bir selamın yeter sonra istirahate lütfen
eyvallah abi bugün başım çok ağrıyor ama oralarda olacağım, oturumun konusu ne olacakABi sen ağır vücut yüklü çalışıyorsun, katılsan dahi bir selamın yeter sonra istirahate lütfen
Bu akşam süt dökmüş kedi mode is / ON konumunda oluruz misafiriz neticedeSeveriz canlı kanlı heyecanlı yayınları bu akşam kimi gömeceksin abi ?
Eyvallah ustam.İzlemeye çalışacağım
Abi inan sormadım ama genel içerik hep teknoloji, Yani ne konuyu ne de bana ne soracaklarını bilmiyorum kaldı ki beni biliyorsunuz MUŞ GİBİ gibi yapabilen birisi değilim o nedenle sorulacakları önceden bilip de bilmiyormuş gibi yapabilme becerim de yokeyvallah abi bugün başım çok ağrıyor ama oralarda olacağım, oturumun konusu ne olacak
Dışarıdan kastın Beykoz sahili dolayları ise şimdiden geçerli bir maazeretDışarıda olmazsam inşallah abim?
Eline sağlık kardeşim. Ben çoktan 2022 ye geçmişim diyecektim ama o da olmamışDüzenleme yapıldı
Fazla soğuk ve yağışlı abi??Dışarıdan kastın Beykoz sahili dolayları ise şimdiden geçerli bir maazeret
Dışarı soğukDışarıdan kastın Beykoz sahili dolayları ise şimdiden geçerli bir maazeret
Yani ben sormadım konu nedir diye ancak kanalın daha önceki 1-2 konuğunu yani Murat Gamsız ve Kaan kardeşimin videosuna baktım genel içerik hep teknoloji, teknolojiye bakış açısı ve güncel konular üzerine sohbet.Canlı yayının konusu nedir?
Göz yağışı olmayan her yağış kabulümüzdür yeğenFazla soğuk ve yağışlı abi??
Çok iyi tanıdığım bir Trol var ne yapalım planın var mı?Sabotaj için o saatte Yayında olacağız.
???Saygılar dayı?Göz yağışı olmayan her yağış kabulümüzdür yeğen