Çamaşır makinesi bozuldu hata vermiyor

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Aslında yeni programın 1 dakika falan normal çalışması bana da kart arızası olabileceğini düşündürdü. Umarım dediğiniz doğrudur da bu makinenin kilidi nasıl sökülür videosu olsa keşke ?
Bu sana yardımcı olur hepsi aynı mantık ile sökülür

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Makineye yeni program verince 1-2 dakika çalışıyor tambur da çeviriyor sonra yine çat çat edip devam edemiyor.
Aslında bu makinelerin test modu olmuyor mu oradan yürüsem?
Test modu;
Düğmeyi 1. konumunda iken elk ver 2. konumuna al elk kes
1. konumuna al elk ver 3. konumuna al elk kes 1. konumuna al elk ver boşaltma konumuna al başlat düğmesine bas

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Büyük ihtimalle ana kart arızası mevcut, kart kilidi kesip enerjilendiriyor
Masrafı tahmini 500-800
Bu tür arızada direk kart demek yanlış kilide bakmak lazım az maliyetli yol varken önce kilit değiştirsin
Sorun çözülmez ise kart kısmına bakılır :kiskis

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bu tür arızada direk kart demek yanlış kilide bakmak lazım az maliyetli yol varken önce kilit değiştirsin
Sorun çözülmez ise kart kısmına bakılır :kiskis
Kilit kendini kapatıp ekrana kilit açıldı uyarısı vermesi nadir bir arizasidir bunu kilit değil kart kontrol eder. Kilit bozuksa hiç kitlemez çünkü bozuktur. yıkama esnasında olan kilit açmak Hotpoint lerde bu zamana kadar kart harici görmedim ☺️

A Çevrimdışı

albaywolf

Aktif Üye
17 Mar 2019
202
37
Bir kaç video izleyerek kilidi söktüm. Şimdi bu parçayı nereden bulabilirim? Şöyle bir şey çıktı içinden:

Kilit kendini kapatıp ekrana kilit açıldı uyarısı vermesi nadir bir arizasidir bunu kilit değil kart kontrol eder. Kilit bozuksa hiç kitlemez çünkü bozuktur. yıkama esnasında olan kilit açmak Hotpoint lerde bu zamana kadar kart harici görmedim ☺️
Hocam haklısın büyük ihtimal de 1000₺ iyi para makine o kadar eder mi bilmiyorum bi kilit değiştirmeyi deneyeceğim umut dünyası işte ?
Trendyol da 100₺'ye buldum alayım diyorum en azından çalışmazsa iade ederim.

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bir kaç video izleyerek kilidi söktüm. Şimdi bu parçayı nereden bulabilirim? Şöyle bir şey çıktı içinden:

Hocam haklısın büyük ihtimal de 1000₺ iyi para makine o kadar eder mi bilmiyorum bi kilit değiştirmeyi deneyeceğim umut dünyası işte ?
Tabiki dene ben tahmini söylüyorum. Zaten Burda'daki fikir sayesinde doğruyu bulacağız.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bir yerden başlasın kilit değilse kart arızası olsada 1 liralık 1-2 direnç yanmıştır kilit değiişsin bi
Karta bakarız kart arızasını 50-100 arası çözmek mümkün kartı söküp elektronikçiler çarşısına gidiyorsun
Bir usta buluyorsun kartı veriyorsun abi bunu ölç arızalı direnç parça varsa değiş diyorsun 50-100 bişey atıyorsun
Ustaya işlem tamam :kiskis

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Bir yerden başlasın kilit değilse kart arızası olsada 1 liralık 1-2 direnç yanmıştır kilit değiişsin bi
Karta bakarız kart arızasını 50-100 arası çözmek mümkün kartı söküp elektronikçiler çarşısına gidiyorsun
Bir usta buluyorsun kartı veriyorsun abi bunu ölç arızalı direnç parça varsa değiş diyorsun 50-100 bişey atıyorsun
Ustaya işlem tamam :kiskis
Evet tamir yapan yerler mevcut ben kart fiyatı verdim. İnşallah basit yoldan çözülür

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Ben şimdi kilidi değiştireceğim de olmazsa bu gazla kart değişimi de yaparım gibi geliyor ?
Basit ama kartta şöyle bir sorun var kartlar boş üretim oluyor. Yazılım atılması gerekir yazılım aparatı fiyatı makine fiyatına denk geliyor ☺️ aldığın yer yazılım atarsa sıkıntı olmaz sen bana bu arada kapagin kapanan kısmında bir barkod var onu at vestelci enişteme sorayım bı ne kadar eder. Büyük ihtimalle p.tesi bakar

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Ben şimdi kilidi değiştireceğim de olmazsa bu gazla kart değişimi de yaparım gibi geliyor ?
Sen kilidi değiş bi sorun devam ederse sırada kart sökme var :kiskis
Oturduğun yerdeki sana yakın elektronikçiler pasajına gideceksin kartı ölçtürüp arızalı parçaları değiştirecek usta
Oda fazla tutmaz çamaşır makinası ile uğraşan yere gidersen 400-500 ne tutarlarsa alırlar ayık olman lazım
ölçü aleti kullanabilen heryer çözer senin işi kilidi değişince çözülse iyi olur fazla uğraşmazsın

A Çevrimdışı

albaywolf

Aktif Üye
17 Mar 2019
202
37
Basit ama kartta şöyle bir sorun var kartlar boş üretim oluyor. Yazılım atılması gerekir yazılım aparatı fiyatı makine fiyatına denk geliyor ☺️ aldığın yer yazılım atarsa sıkıntı olmaz sen bana bu arada kapagin kapanan kısmında bir barkod var onu at vestelci enişteme sorayım bı ne kadar eder. Büyük ihtimalle p.tesi bakar

Barkod bu sanırım:
16307770817361093289130652466406.jpg

Kilitte bitron t85 yazıyor.

Bunu sipariş geçtim bakalım şekli şemali birebir bendeki parçayla.

Geri
Üst Alt