Siz çamaşırları 90 derecede yıkıyor musunuz?
Evet diyorsanız sizin ki özel bir makinedir.
Minimum yüzlerce şikayet okudum. Hemde yabancı insanlarda bile.
Buyrun bunun için özel çekilmiş bir video.
biz 90 derecede camasır yıkamıyoruz.
Siz çamaşırları 90 derecede yıkıyor musunuz?
Evet diyorsanız sizin ki özel bir makinedir.
Minimum yüzlerce şikayet okudum. Hemde yabancı insanlarda bile.
Buyrun bunun için özel çekilmiş bir video.
İşte ondan.biz 90 derecede camasır yıkamıyoruz.
Buyrun benim makine.Merhabalar..
35 Bin liraya kadar 10+ kg çamaşır makinesi arayışı içindeyim. Servis ağı sağlam olan marka önerirseniz sevinirim.
iyidir güle güle kullanın
Bosch WGB244A0TR benim önerim bu olur sebebi ise diğerleri türkiye, bu ürün almanya üretim montaj kaliteli oluyor.17 yıl sonra Vestel Vega 1007T modeli çamaşır makinamız artık bilya dağıttı. Buzdolabı yanında 1TL kampanyası ile almıştık. =)
Öncesinde sesli çalışmaya başlamıştı ama asıl kazanda gözle görülür birşey olmasada özellikle benim tshirtlerde delik yapıyordu.
Tam tamire girişecektim eşim değiştirelim dedi. Şimdi en ufak bir fikrim olmayan çamaşır makinasında 9 KG ve üstü almam gerekiyor. Kurutma yanında gene Vestel olarak mevcut. Miele bakayım dedim bakmaz olaydım çok pahalı. 15 yıl gitmesin de 7 yıl gitsin tekrar alalım daha mantıklı Miele fiyatını görünce. Çok program kullanmıyoruz 2-3 program yeterli. İstanbul da servis sorunu çekmeyiz zaten ama Miele bütçesine çıkmadığımız sürece bütçe sorunumuz yok diyebilirim. 20 ile 35 arası olabilir. Aradaki fiyat farkını neye verdiğimi bilirsem güzel olur tabi.
Siz dostlardan tavsiyeler rica ediyorum.
Samsung un öğrenci indirimleriyle birlikte çok güzel fiyatlara makineleri mevcut kendi sitesindeHocam öncelikle teşekkürler ama malasef ki attığınız tüm konuları inceledim konuyu açmadan önce ki . Gönderdiğiniz konular arasında 2018 yılından konular mevcut. En yenisi bile 7-8 aylık teknoloji hızla gelişen bir sektör anlık oluyor malasef.
Gönderdiğiniz bir çok ürün artık üretilmiyor bile.
Yeni tavsiyeler ihtiyacım var.
Bosch cihazların ürün açıklama ekranında Serie 8 ibaresi yazıyorsa (kalite) alıyorsunuz demektir.Bosch WGB244A0TR benim önerim bu olur sebebi ise diğerleri türkiye, bu ürün almanya üretim montaj kaliteli oluyor.
Bunun aynısı siemens de aynısı var. Tek fark birinde önünde bosch diğerinde siemens yazdığı için 5 bin pahalıya satılıyor. Siemens daha pahalıBosch cihazların ürün açıklama ekranında Serie 8 ibaresi yazıyorsa (kalite) alıyorsunuz demektir.