Pitbull
Süper Üye
- 6 Tem 2020
- 1,124
- 43
Altus AL 82ICSizin makinenin marka modeli neydi?
Altus AL 82ICSizin makinenin marka modeli neydi?
Peki kondansatöre spreyle su sirke vs dökersek nereye gider acaba?Altus AL 82IC
Kondanser uzerinden hava akisinin etkisiyle su kabina pompalaniyor. Ancak çok dokerseniz biraz kazana da gelebilir korkulacak bir durum olmaz. Ama sirke kokusu rahatsız edebilir ve etki gostereceğini sanmıyorum.Peki kondansatöre spreyle su sirke vs dökersek nereye gider acaba?
Ben buradan aldım.Pitbull ben de kurutma makinesine ek filtre takılır mı diye düşünüyordum.Benim kurutma makinemde de kondanser filtresi yok.Konu oldukça ilgimi çekti.Filtre çekmecesi diye mi geçiyor?Bir de rica etsem filtrenin resmini makineye kilitlendiği yerden çekebilir misin?
Fiktre tam uyumlu. Üretici bu konuyu gorupte olcuyu degistirmezse dahada kullaniriz. Adem abiye sormustum oda servis arkadasindan teyit almisti.
5 yıl oldu.
Sözüm meclisten dışarı, kimse KK okumaz ki TR'de5 yıl oldu.
Bir kullanıcı, cihazı kılavuzda yazdığı gibi kendine düşen şekilde baktıktan sonra gerisi kendine dert arama olur bana göre.Cihaz İşini yaptığı sürece sorun yoktur. Düzgün çalışmadığı zaman eli tornavida tutan biri, bilinçli şekilde bazı şeyler deneyebilir. Şahsen bu şekilde durmadan birsey aranırsa kişi kendine zarar verir diye düşünüyorum.
Maalesef, ama herseyi de biliyorlar herseyi bir kenara bıraktık, zaten müşteriye ait yerler kapaklı, tornavida kullanmadan açılacak şekilde tasarlanmış. Yani zaten sizin yapmanız gereken buraları açıp temizlemek,kontrol etmek.Kimse kusura bakmasın ama garanti içinde olan ve çalışan bir cihazı açıp kurcalarsaniz keyfe keder bakım isterseniz ücret istemesi gayet normal. Bu konu bile bana göre bilinçli bir tüketici hareketi değil. Bu şahsi görüşümSözüm meclisten dışarı, kimse KK okumaz ki TR'de
Kesinlikle katılıyorumMaalesef, ama herseyi de biliyorlar herseyi bir kenara bıraktık, zaten müşteriye ait yerler kapaklı, tornavida kullanmadan açılacak şekilde tasarlanmış. Yani zaten sizin yapmanız gereken buraları açıp temizlemek,kontrol etmek.Kimse kusura bakmasın ama garanti içinde olan ve çalışan bir cihazı açıp kurcalarsaniz keyfe keder bakım isterseniz ücret istemesi gayet normal. Bu konu bile bana göre bilinçli bir tüketici hareketi değil. Bu şahsi görüşüm
Reis, satarken yılda bir bakım istiyorlar. Kasko yapacaktım hatta ve yılda bir bakım yapılmazsa kasko iptal oluyor. Garanti de iptal oluyor diye yutturmaya çalıştılar da o hikaye.Maalesef, ama herseyi de biliyorlar herseyi bir kenara bıraktık, zaten müşteriye ait yerler kapaklı, tornavida kullanmadan açılacak şekilde tasarlanmış. Yani zaten sizin yapmanız gereken buraları açıp temizlemek,kontrol etmek.Kimse kusura bakmasın ama garanti içinde olan ve çalışan bir cihazı açıp kurcalarsaniz keyfe keder bakım isterseniz ücret istemesi gayet normal. Bu konu bile bana göre bilinçli bir tüketici hareketi değil. Bu şahsi görüşüm