Buzdolabı Tavsiyesi

Selam arkadaşlar. Geçen yıl aldığım Samsung RT50K6000WW buzdolabımın derin dondurucu kısmının içinde fotoğrafta görülen ufak (5-6 cm) bir çatlak oluştu. Ben silikonla veya uygun bir yapıştırıcı ile yapıştırılır diye düşünüyordum. Müşteri hizmetlerini aradım sormak için onlar servis yönlendirdi, gelip baktılar fotoğraflarını çekip merkeze mail göndereceğiz dediler. Birkaç gün sonra telefonla arayıp dolabın değişim olacağı söylediler. Bugün gelip eskiyi aldılar yeniyi kurup gittiler. Yeni dolap RT53DG7A14WWTR model yani mevcut dolabın bir büyüğü ve yeni modeli sanırım. Herhangi bir ücret, fark filan da alınmadı.
Ben bu kadar küçük bir çatlak yüzünden koca dolabı değiştirmelerine şaşırdım.
samsung dolaptan memnun muydunuz peki. Eskisi olsun yenisi olsun.

Eskisinden de yeni dolaptan da memnunum. Soğutması çok iyi.
Dijital inverter motora 20 yıl garanti veriyor.
Samsung buzdolapları gerçekten iyi soğutuyor bu konuda çok başarılı hergüzelin bir kusuru olur derler ya düşük ihtimalde olsa iç duvar çatlaması yada defrost rezistans arızasıyla denk gelebiliyor.

iyi aksamlar , beyaz eşya için sizlerden görüş almıştım yazlık ev için ama eskileri götürüp yeni almaya karar verdik ,sizlerden düşünçelerinizi almak isterim ,araştırıyorum iyi kötü yorum cok kafam karıstı. kullandıgım esyalar hepsı vestel memnunum acıkcası 15 yıllık buzdolabı 10 yıllık bulasık m. , 7 yıllık çamasır m. , bir kac marka bakıyorum 80 - 85 bin bütçem set için vestel- arcelık yan ürünlerine bakıyorum , REGAL leri inceledim iyi , GRUNDIG beyaz esya larını inceledim fiyat iyi ve kalıtelı duruyor keza ALTUS da öyle ama GRUNDIG ALTUS tan daha kalıtelı gıbı duruyor
Buzdolabı litre büyük hacimli bakıyoruz , bu 3 marka nın ürünleri yapı olarak aynı yani fazla para vermek istemıyorum uzun yıllar sorunsuz kullanmak için hangisını almalıyım tsk ederim.

REGAL 481 lt (10 yıl kompresör garantili sitesinde ) bu bana cazip gelıyor garantı iyi
REGAL BM 634 6 Program Bulaşık Makinesi , çamaşır makınası nı vestel grubu düşünmüyorum (evdekı vestel)

GRUNDIG GPWM 91624 Çamaşır Makinesi ve bulasık makınası​

Grundig GPKND 490 Buzdolabı​

Altus ALK 471 - 2 E BD. - Altus AL CM 91050 Ç.m. ve bulasık makınası​

Geri
Üst Alt