Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
La Ufuk söylemişti de yine de bir "acaba?" vardı aklımdaAdo, Boşa Sökme Midea Üretimi
Neyse başka buluruz dökecek
La Ufuk söylemişti de yine de bir "acaba?" vardı aklımdaAdo, Boşa Sökme Midea Üretimi
Fiyatı ne kadar bunun?Altus ALK 470 NSX nasıldır alınır mı veya bu fiyat bandında başka ne tavsiye edebilirsiniz
2200Fiyatı ne kadar bunun?
HOTPOİNT ürünlerine temkinli yaklaşıyoruz birazbeyler bu ürünü kullanan varmıy dı veya bu ürünün gideri var mı ?
Hotpoint Enxtgh 19322.1Fw O3 (Tk)
Regal'in 4801 E ve 5101 E ürünleri arasında kaldım özellik ve fiyat olarak mantıklı geldi ama çokta emin olamadım. Bilgisi olan varmıdır acaba?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Adem hocam
6 yıl önce 820tl maliyet ile METRO gross marketten HOTPOINT 19223 03 Aktif oksijenli INOX modelini satın aldım ve aktif olarak kullanmaktayım.
Şeytan kulağına kurşun en ufak sorun dahi yaşatmadı. Kullanıcısı olarak çok ama çok MEMNUNUM.
Saygılar...
Tavsiye edermisiniz Ado hocam internette ikisiyle de ilgili hiç yorum veya herhangi bir bilgi bulamadım, özellikleri ve fiyatı mantıklı geliyor diğer markalara oranlaTeknik olarak fark yok, Özellik+ litre ve bütçe olarak uygun olana bakabiirsiniz.