Ado
Hocam Sizde uygun derseniz aşağıdaki buzdolabını alabiliriz.
Tabi Kapı yönü meselesini arkadaşınıza sorabilirseniz memnun olurum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Satış sonrası hizmetleri nasıldır samsungda acaba ? daha önce hiç samsung beyazeşyam olmadı da )
Üstad Selam ,
Arkadaşınıza sorabildiniz mi acaba ? kapı yönü değişebiliyormu ?
Değişmezse bizim dolaba ayrılan kısım da açılan yere duvar gelecek de )
Ado
yaw bir ara memleket de bir SHARP fırtınası esiyordu! ne oldu bu Sharp lar sonra??
alanlar hep memnundu,ya da benmi yanılıyorum?
"Candoğan" epeyi zaman bunu tavsiye etmişti!
Ama Satış/Servis veya bulunması v.s hep sorun gibiydi bildiğim kadarıyla zaten malı bulunmuyor bu meretin
Bence biriniz el atın Sharp işine,ya da herifler bu Dükkanı damı kapattılar(mallar sanırım Tayland malıydı)
Değişmiyormuş maalesef
Abi SHARP buzdolapları iklimsa güvencesinde iklimsa bayilerinde satılıyor.
Ben ürünü bizzat inceledim hata arka kapağını vs söktüm, malezya üretimi olsa da PANASONİC marka 50-240hz arası frekans duyarlı DC motor kullanmışlar, poliüretan kalitesi ciddi seviyede yüksek, yani hem inverter teknolojisi ile az yakarak, hem de edinilmiş soğuk havayı, kaliteli PÜ ile daha uzun süre muahfaza ederek ciddi enerji tasarrufu yapmışlar.
E tabi malına göre parası var ve abi yedek parça ile servis hizmeti maalesef biraz tartışılır
SAMSUNG çok baba dolap yapıyor bak bunu inkar edemem, SHARP da acaip yapmış dolabı. Ama bu BABA ve ACAİP liklerin geri dönüşleri ürkütüyor beni. Herkes de bir Ahmet değil ki söküp kendi dolabını kendisi yapsınYine emektar REGAL e kaldık sanırım .
Neyse Servisi & Parçası ucuz diye kendimizi avutalım bari )
Daha Takmadım TermostatıSAMSUNG çok baba dolap yapıyor bak bunu inkar edemem, SHARP da acaip yapmış dolabı. Ama bu BABA ve ACAİP liklerin geri dönüşleri ürkütüyor beni. Herkes de bir Ahmet değil ki söküp kendi dolabını kendisi yapsın
Gree kasdar daş düşsün kafanaGree Ürünlerin Satan Yere Gırmıyorum
demekki göremem normal