yolgezer
Aktif Üye
- 2 Haz 2019
- 398
bakın bu sitede en çok seveceğim yönlerden birisi.
dün bu mesajı yazdım. ado üstadın. belki de siteye reklam için yaptı. ben de hani cidden amd lerde düşük boyutlu ve frekanslı ramlerin derdini çekmiş biri olarak intel işlemciniz varsa kaçırmayın dedim. çünkü abi amd bi anakart yapıyor. en az 5 sene gidiyor. intel her sene anakart değiştirsin ki geçen sene 2x4 tanıtılan sistemlerde alan adamlar şimdi tek modül 8 hatta 16 alaydık diye ağlıyor
ki geçen sene o 2x4 ramlerden birini öneren bi zerzevata gene kardeşim amd sisteme bunu öneriyorsunuz. o adam seneye 2 tane 4 gb ram mi alsın? dual rami gpu su olmayan bi ryzende napıcaksınız? dedim diye kovuldum
ama arkadaş sabahtan beri forumda hatta bana burda alıntı bile yapmış. ama benim bu eleştirime hiç bi şey dememiş. işte bu tür güzel şeyleri görünce insanın yüzü gülümsüyor.
Corsair 8gb 3000 Mhz canavar ram'leri "Vengeance LPX" İncelemesi
tavsiyeforumu.com
ki geçen sene o 2x4 ramlerden birini öneren bi zerzevata gene kardeşim amd sisteme bunu öneriyorsunuz. o adam seneye 2 tane 4 gb ram mi alsın? dual rami gpu su olmayan bi ryzende napıcaksınız? dedim diye kovuldum
ama arkadaş sabahtan beri forumda hatta bana burda alıntı bile yapmış. ama benim bu eleştirime hiç bi şey dememiş. işte bu tür güzel şeyleri görünce insanın yüzü gülümsüyor.