Ne yazikki paslanmaz çelik kullanılan kimyasal ve kitapçık dışındaki temizleme yöntemleri yapılırsa evet paslanir. Örnek; tahta saplı bıçak, sirke, çamaşır suyu gibi gibiPaslanmaz çelik diye aldığımız kazanda paslanma yapar mı? BM komple mi değiştirilir.
Ben sirke kullanıyorum açıkçası ve hatta bir ara aklıma şey geldi. Bir kimya laboratuvarına vesplus kireç önleyici (Temizleyici toz) ve sirke yollayarak içerik analizi yaptırtıp kimyasal eşleşmelere bakacaktım.Ne yazikki paslanmaz çelik kullanılan kimyasal ve kitapçık dışındaki temizleme yöntemleri yapılırsa evet paslanir. Örnek; tahta saplı bıçak, sirke, çamaşır suyu gibi gibi
Vestelde garantiyr girmiyor ücretli değişim oluyordu çünkü kazan değişimi yapılmıyor.
Şimdi şöyle düşünelim.Sepetlerin üstündede ufak çatlama oluşmuştu. Aradım söyledim 2 sepette değişti. Üst sepet diğeri gibi değil değişmiş şekli farklı. Eskisinden sökülen fincanlıklar yenilerine telleri kalın olduğu için uymadı. Sepetlerin kalınlığı fark edilecek düzeyde. Yani fabrika belki kalın boya atmıştır bilemiyorum. Şimdi fincanlık siparişi verildi bekliyoruz.
Hayır zararlı ?Şimdi şöyle düşünelim.
2 yılda 200 er liradan (Sallıyorum rakamı) 2 kere sepet değiştirecek şekilde üretim yapmak yerine 400 tl ürün başı genel maliyet olarak değerlendirirsek
En baştan 3 lira kalitesinde sepet ile üretim yapmak daha kârlı değil mi acaba bu üreticiler için?
Aynı zamanda marka imajını da düşünerek cevap verilmesi tercihimdir
(Ben cevabı biliyor olsam da genel kitlenin düşüncesini merak ediyorum )
Bende umursamam küçük pas için servisi aramam makina işini yapıyor çalışıyor sepetteki pasa takılmazdım servis değiştiriyorsa aramakta fayda var birde gelen servis personel önemli abi birşey yok normal bu birşey olmaz diyebilirdiHayır zararlı ?
Çünkü herkes tavsiyeforumundan değil, herkes bilinçli değil...
Zaten her türlü kenarda stok tutmak zorundasın. Birde Maliyet yapalım.
1000 TL bulaşık makinesi ürettim, 2000 TL satış fiyatın olsun.
10.000 adet bundan sattın. Kâr oranı ; 10000000 diyelim....
Bu parçayı 100 kişi değiştirsin ve işçilik ile farzı misal toplam 120 TL olsun 12000tl yapar.
Hala 9.988.000tl kâr dasin.
Sen bunun maliyetini arttirdikca kâr oranın düşecek. Her müşteri geri dönüş yapmıyor.
Kimine normal geliyor veya umursamıyor.
Biz hala paslı sepeti kullanıyoruz mesela.Kimine normal geliyor veya umursamıyor.
Fıskiyeler hiza olarak tutuyorsa, çalışıyorsa sorun yok bence.Bu değişen üst sepetin şekli değişik olduğu için yıkama kalitesi düşer mi? Makinedeki fıskıyeler eskisine göre mi tasarlanmış oluyor?
Kırılır diye ayrı pakette gönderiyor olabilir.Servis yeni geldi. Gelen fincanlıklarda uymadı 2-3 takım getirmişlerdi. Üst sepet baya uğraştıracak servisi herhal. Fabrikada kutuda sepet gönderiyor ama plastikleri koymuyor. Sanırsın milyonluk mal.