Umut Barış
Vip Üye
Çamaşır makinesi seçerken faktörler belli de, bulaşık makinesi seçerken hangi makineyi nasıl seçeceğiz?
Bulaşık sayısı, bütçe, ama makinelerde fark eden ne?
Bulaşık sayısı, bütçe, ama makinelerde fark eden ne?

Abi en önemlisi plastik küvet olmaması çelik küvetli olması ve ses izolasyonu iyi olması önemli.Çamaşır makinesi seçerken faktörler belli de, bulaşık makinesi seçerken hangi makineyi nasıl seçeceğiz?
Bulaşık sayısı, bütçe, ama makinelerde fark eden ne?![]()
30-40 liraya çıkmanın anlamı var mı yoksa f-p denilebilecek bir ürün var mı?Abi en önemlisi plastik küvet olmaması çelik küvetli olması ve ses izolasyonu iyi olması önemli.
Sese çok takılmıyorsan çelik küvetli bir makine alırsın yeterli. Sepeti katlanır istiyorsan ilk gidip modeli beğenip internetten sipariş geçersin. 30-40 bin bm için çok fazla bence. 10 bine alt marka dolu ürün var dijital ekran vs.30-40 liraya çıkmanın anlamı var mı yoksa f-p denilebilecek bir ürün var mı?
Özellikle çelik küvet.
Bulaşık bitince kapısının otomatik açılmasıda önemli.30-40 liraya çıkmanın anlamı var mı yoksa f-p denilebilecek bir ürün var mı?
Özellikle çelik küvet.
Siemens almaya karar verdik gibi, bir bayi vardı yakında. İnternetten de ucuz olamaz diye düşündüm ama wifi ye vs bağlanan SN63HX60MT modelini internetten daha ucuza bırakınca karar kıldık.Aklında bulunsun Haier, Midea gibi markalar sürekli distribütör değiştirir.
Merakımdan soruyorum bulaşık makinesinde wifi gerek var mi.?Siemens almaya karar verdik gibi, bir bayi vardı yakında. İnternetten de ucuz olamaz diye düşündüm ama wifi ye vs bağlanan SN63HX60MT modelini internetten daha ucuza bırakınca karar kıldık.
Benim için çok gerekli açıkçası. Evdeki buzdolabı klima dahil bir çok üründe Wi-Fi var. Kullanım senaryolarınıza göre büyük konfor sağlayabiliyor bazısı içinse hiçbir önemi olmayabilir tabiiMerakımdan soruyorum bulaşık makinesinde wifi gerek var mi.?
çamaşır makinasında wifi özelliği ararım çünkü yıkandıktan sonra uzun süre beklerse koku problemi yapabiliyor ama bulaşık makinasında çalıştır çık koku derdi vs yok program bittikten 1-2w tüketim yapan bekleme moduna geçiyor.Benim için çok gerekli açıkçası. Evdeki buzdolabı klima dahil bir çok üründe Wi-Fi var. Kullanım senaryolarınıza göre büyük konfor sağlayabiliyor bazısı içinse hiçbir önemi olmayabilir tabii