I Çevrimdışı

Inescapable

Yeni Üye
11 Mar 2021
16
37
Vestel BM 4201 bulaşık makinesini GittiGidiyor vesteltürkiye mağazsından aldım kurulum yapıldı ama daha onay vermedim siparişe, iade etsem mi diye düşünüyorum.

1800₺ aldım ama hiç beğenmedim makineyi çok basit geldi, ilk defa Vestel alıp denemek istedim ama pişman oldum, boş teneke gibi bir makine yapmışlar kapağı açarken sanki elinde kalacakmış gibi bir his bırakıyor. Kapak menteşeleri in olduğu yer dışa doğru bombeli sanki üstten alttan baskı uygulanmış yandan patlamış önden bakınca çok çirkin duruyor. Kapağın alt tarafında duran parçanın bir tarafında boşluk var diğer tarafı kapağa yapışık (yapışık olmaması gerekiyor) kozmetik olarak işçiliği beğenmedim. Bu kadar basit hatalar yapmaları hiç iyi olmadı. (mağazaya gidip incelemedim büyük bir hata yaptım)

Bu makineyi düşünenler gidip mağazada mutlaka incelesin.

Profilo buzdolabı, çamaşır makinesi aldım 2 ay önce, mağazaya gidip incelemedim ama ürünler geldiğinde de pişman olmadım. Sağlamlık hissini veriyor estetik olarak da güzel duruyor.
İade talebi oluşturdum, servis hemen aradı gün içinde gelip alacaklar makineyi.

Sorun yaşarım sanıyordum ama neden iade ediyorsunuz bile demediler. Gelecek olan ekip sorun çıkaracak mı bakıcam.
Detayları burdan bildiririm.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
İade talebi oluşturdum, servis hemen aradı gün içinde gelip alacaklar makineyi.

Sorun yaşarım sanıyordum ama neden iade ediyorsunuz bile demediler. Gelecek olan ekip sorun çıkaracak mı bakıcam.
Detayları burdan bildiririm.
Bu bir mazeret veya savunma değil ama ekonomi ile birlikte fiyatlar uçtu maliyetler kaliteden kısıldı maalesef.

Geçmiş olsun.

I Çevrimdışı

Inescapable

Yeni Üye
11 Mar 2021
16
37
Vestel servis geldi makineyi alıp gittiler.

Bakalım para iadesi ne zaman yapılacak :)
10 gün içinde dediler son güne kadar bekletecekler mi bakalım :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu bir mazeret veya savunma değil ama ekonomi ile birlikte fiyatlar uçtu maliyetler kaliteden kısıldı maalesef.

Geçmiş olsun.
Teşekkürler hocam.

Son düzenleme:
Pitbull Çevrimdışı

Pitbull 

Süper Üye
6 Tem 2020
1,124
43
İki bulaşık makinesi ve çamaşır makinesinin arasındaki fark nedir?

Altus 413A ile Altus 403ML arasındaki fark nedir? Yalıtım farkı mı var?

Altus 7100ML ile Altus 7103D arasındaki fark nedir? Kazan büyüklüğü aynı mı? 7100 ML de iki eko programı var. 7103D de bir tane.

hareketliperde Çevrimdışı

hareketliperde 

Süper Üye
17 Ara 2019
459
36
İki bulaşık makinesi ve çamaşır makinesinin arasındaki fark nedir?

Altus 413A ile Altus 403ML arasındaki fark nedir? Yalıtım farkı mı var?

Altus 7100ML ile Altus 7103D arasındaki fark nedir? Kazan büyüklüğü aynı mı? 7100 ML de iki eko programı var. 7103D de bir tane.
Aynı şeyin lacivertleri. enerji regulasyonları yenilenince kodları yeniliyorlar o kadar

I Çevrimdışı

Inescapable

Yeni Üye
11 Mar 2021
16
37
Vestel servis geldi makineyi alıp gittiler.

Bakalım para iadesi ne zaman yapılacak :)
10 gün içinde dediler son güne kadar bekletecekler mi bakalım :)
Para iadesi ödeme yaptığım kartıma yapıldı.

Makineyi beğenmesem de iade sürecinde sorun çıkarmadan hatta "neden" bile demeden iade kabul edilmesi hoşuma gitti.

Birde GittiGidiyor 'un para iadesini hemen yapması + avantaj oldu.

hareketliperde Çevrimdışı

hareketliperde 

Süper Üye
17 Ara 2019
459
36
Aynı şeyin lacivertleri. enerji regulasyonları yenilenince kodları yeniliyorlar o kadar
görsellik dışında fark yok gibi. Arçelik 7103 e benzemiş tamamen çamaşır makinesi. 2000tl civari satılıyor nette. pahalı gibi. arçelik olanı 2235tl bayilerde zaten. Ana marka alt markadan ucuz olacak bu gidişle :)

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
bende baktım bu markaya ama ustalar pek tavsiye etmediler vestel-grundıg tavsiye ettiler fakat ben dinlemedim samsung aldım oda hoover gibi çin malı çıktı .kaliteli markalar bile artık çinde üretiliyor.

heamvivma Çevrimdışı

heamvivma 

Aktif Üye
21 May 2020
457
34
bende baktım bu markaya ama ustalar pek tavsiye etmediler vestel-grundıg tavsiye ettiler fakat ben dinlemedim samsung aldım oda hoover gibi çin malı çıktı .kaliteli markalar bile artık çinde üretiliyor.
Bende yaklaşık 1 yıldır Samsung çamaşır makinesi kullanıyorum şuana kadar memnunum. Bulaşık makinesi konusunda yerli alma ilk tercihim ama bunun fiyatını uygun görünce sormak istedim. Kullanıcı yorumlarıda olumlu.

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
gerçek yerli malı varmıki beko arçelik alıyorsun yerli diye bakıyorsun made ın pcr.

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
yerli malı diye beko süpürge aldım pcr yazıyor yoksa yedek parçası ucuz olabilir ona sözüm yok.

Geri
Üst Alt