I
Inescapable
Yeni Üye
- 11 Mar 2021
- 16
- 37
İade talebi oluşturdum, servis hemen aradı gün içinde gelip alacaklar makineyi.Vestel BM 4201 bulaşık makinesini GittiGidiyor vesteltürkiye mağazsından aldım kurulum yapıldı ama daha onay vermedim siparişe, iade etsem mi diye düşünüyorum.
1800₺ aldım ama hiç beğenmedim makineyi çok basit geldi, ilk defa Vestel alıp denemek istedim ama pişman oldum, boş teneke gibi bir makine yapmışlar kapağı açarken sanki elinde kalacakmış gibi bir his bırakıyor. Kapak menteşeleri in olduğu yer dışa doğru bombeli sanki üstten alttan baskı uygulanmış yandan patlamış önden bakınca çok çirkin duruyor. Kapağın alt tarafında duran parçanın bir tarafında boşluk var diğer tarafı kapağa yapışık (yapışık olmaması gerekiyor) kozmetik olarak işçiliği beğenmedim. Bu kadar basit hatalar yapmaları hiç iyi olmadı. (mağazaya gidip incelemedim büyük bir hata yaptım)
Bu makineyi düşünenler gidip mağazada mutlaka incelesin.
Profilo buzdolabı, çamaşır makinesi aldım 2 ay önce, mağazaya gidip incelemedim ama ürünler geldiğinde de pişman olmadım. Sağlamlık hissini veriyor estetik olarak da güzel duruyor.
Sorun yaşarım sanıyordum ama neden iade ediyorsunuz bile demediler. Gelecek olan ekip sorun çıkaracak mı bakıcam.
Detayları burdan bildiririm.