Drenaj hattını bende düşündüm ya da drenaj hattını balkona verebilirim en kötü bu da karşı duvarın resmiBu şekilde fazla büküm verilmesi doğru bulmuyorum olabildigince düz gitmeli
kapi uzerinden yukari doğru tekrar eğim verilmesi durumunda ic unite yoğuşma suyuyla ilgili probleminiz ortaya cikacak
ayrica iç uniteyi koymayi düşündüğünüz yere sığacak gibi durmuyor
karsi duvarin fotosunu atarmisiniz
başına üstüne koysak sesten uyuyamıyorum dersin.Drenaj hattını bende düşündüm ya da drenaj hattını balkona verebilirim en kötü bu da karşı duvarın resmi
![]()
![]()
başına üstüne koysak sesten uyuyamıyorum dersin.![]()
Evinin fiziki yapısı çok kötü fazla alternatifin yok.
Evet artık bu evi hangi müteahhit yaptıysaEvinin fiziki yapısı çok kötü fazla alternatifin yok.
Balkondaki dolabın oradan hattı geçiremez misiniz?Evet artık bu evi hangi müteahhit yaptıysa![]()
Bir kablo kanalı veya pimaş boru ile direkt karşıya atmaktan başka çare yok.
Bir kablo kanalı veya pimaş boru ile direkt karşıya atmaktan başka çare yok.
Amaç gaz borularını sabitlemek olacak.
Fazla dönüş olursa sistem debisi ve basıncı etkilenir, kompresörün ömründen yiyebilir.
Bir de elektrik tüketimi coşabilir.
O yüzden borunun fazla dönüş yapmadan dış üniteye mümkün mertebe düz gitmesi lazım.
kapının solunda kalan çıkıntı kolon haberiniz olsun.![]()
![]()
iç kısımdaki duvar 59 cm alacağım klima 7000 BTU olacağı için çokta büyük sayılmaz ama Daikin bayiye gidip teşhirde boyunu ölçmem lazım montaja gelirsek balkondan çizebildiğim ve kafamda planlayabildiğim kadarıyla bakır boruyu su meyilini vererek balkon pimapenine doğru yaslayarak alt kısımdan dışarı verecek büyük ihtimal serviste böyle yapar
Artık servis takmaya geldiği zaman bir yolunu bulacaklar umarım takamayız diyip klimayı evin içinde bırakıp gitmezlerkapının solunda kalan çıkıntı kolon haberiniz olsun.![]()