Fair Play
Süper Üye
- 4 Şub 2021
- 576
Biz başa çıkamıyoruz, siz başınızın çaresine bakın demek.
Devletin iflasını ilanı gibi?
Biz başa çıkamıyoruz, siz başınızın çaresine bakın demek.
İnsanların kendi adaletini kendi tesis etmeye çalışması insanlığı ilkelliğe götürür değerli Adem Bey.Beter olsunlar abi. Mazluma masuma yönelen her kem bakışın dahi sonu bu olsun.
Biz de hötöcü zötöcü dötöcü ne kadar terörist varsa vergilerimizle besleyelim.
Dün gece kliniğime sarhoş ve muhtemelen haplanmis birisi geldi. Kedisi yüksekten düşmüş. Gerekli mudahaleyi yaptik ama adam belli. Geldigi taksiciyle tartışmış. Kedi taksicinin arabasina dışkısını kaçırmış. Kuzenlerinden taksiyi yikatmasini istemis adam. Götürmüşler. Adam yok benim yikamacima gidicez. 300 tl. Karakola falan filan gitmişler kedi bizde. Alkollü olanda klinikte. Sonra taksiciyi klinige getirtip haşat etmek istiyor kuzenlerine zorla getirin diyor. Polise haber verdim. Gelen giden yok. Ben taaa kendi evinden gecenin saat 5 inde kalktım gittim personellerin yanına. Benim tüm personellerim kadın. Neyse adamı gönderdim evine polis arıyor. Bana bahane sunuyor ya şu vardı da şu olay vardida. Bir durum olsa, farklı bir hareket kim suçlu? İlla birisi zarar mı görmeli. Ülkede polis yozlaşmışsa, nerde çapulcu (düzgün olanlardan özür dilerim) bekçi ya da polis yapıldıysa olay bitmiştir zaten. At, avrat, silah diyoruz. At gitti. Silah gitti. Birtek avrat kaldı. Yavaş yavaş edep haya da gidiyor. Birşeylerin olması lazım. Yoksa Bizim ülkede kanun çıkmadan başka şeyler olmaya başlayacak.
Evet bir yandan bakınca öyle. Ama ben şu dusuncedeyim. Örneğin biz sokak hayvanlarını ücretsiz muayene ediyoruz. Çoğunu ücretsiz tedavi etmeye çalışıyoruz. Ama bize birçok kişi lafta söylüyor. Yeri geliyor hasta sahipleri ücretlerini ödemiyor. Elemanlara her türlü rahatlığı versek bile(bu zamana kadar hep ücretli izin verdim 1 hafta 10 gün) daha 6 ayını doldurmamış personeller bile. Ama sonra en çok kazigida onlardan yiyorum. Ama onlar bana kazık atiyorlar diye ben doğru bildiğim şeyden vazgeçmiyorum. Yapmaya devam ediyorum. Adalet ve yargı sistemi kötü. Yani örnek farklı olsada demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum.Polis yozlaşmış değil. Arada bir kaç dengesiz her yerde olduğu gibi çıkabilir. Ama gerçekten yozlaşma yok. Olan yılgınlık. Yankesici yi buluyor, yakalıyor, teslim ediyor. Herif ondan daha önce adliyeden çıkıyor. Kendisine karşılık verene, direnene parmağını süremez. Herif sana ana avrat sövecek sen buyurun beyefendi diyeceksin. Daha yazacak çok şey var da malumun ilanı. Gece gündüz demeden böyle çalışan insanlar bir noktadan sonra vitesi düşürüyor.
16 yıl köpek besledim veterinere verdiğim para ile araba alırdım.yani kazandınızmı iyi paralar kazanıyorsunuz.Evet bir yandan bakınca öyle. Ama ben şu dusuncedeyim. Örneğin biz sokak hayvanlarını ücretsiz muayene ediyoruz. Çoğunu ücretsiz tedavi etmeye çalışıyoruz. Ama bize birçok kişi lafta söylüyor. Yeri geliyor hasta sahipleri ücretlerini ödemiyor. Elemanlara her türlü rahatlığı versek bile(bu zamana kadar hep ücretli izin verdim 1 hafta 10 gün) daha 6 ayını doldurmamış personeller bile. Ama sonra en çok kazigida onlardan yiyorum. Ama onlar bana kazık atiyorlar diye ben doğru bildiğim şeyden vazgeçmiyorum. Yapmaya devam ediyorum. Adalet ve yargı sistemi kötü. Yani örnek farklı olsada demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum.
Evet bir yandan bakınca öyle. Ama ben şu dusuncedeyim. Örneğin biz sokak hayvanlarını ücretsiz muayene ediyoruz. Çoğunu ücretsiz tedavi etmeye çalışıyoruz. Ama bize birçok kişi lafta söylüyor. Yeri geliyor hasta sahipleri ücretlerini ödemiyor. Elemanlara her türlü rahatlığı versek bile(bu zamana kadar hep ücretli izin verdim 1 hafta 10 gün) daha 6 ayını doldurmamış personeller bile. Ama sonra en çok kazigida onlardan yiyorum. Ama onlar bana kazık atiyorlar diye ben doğru bildiğim şeyden vazgeçmiyorum. Yapmaya devam ediyorum. Adalet ve yargı sistemi kötü. Yani örnek farklı olsada demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum.
16 yıl köpek besledim veterinere verdiğim para ile araba alırdım.yani kazandınızmı iyi paralar kazanıyorsunuz.
Polis yozlaşmış değil. Arada bir kaç dengesiz her yerde olduğu gibi çıkabilir. Ama gerçekten yozlaşma yok. Olan yılgınlık. Yankesici yi buluyor, yakalıyor, teslim ediyor. Herif ondan daha önce adliyeden çıkıyor. Kendisine karşılık verene, direnene parmağını süremez. Herif sana ana avrat sövecek sen buyurun beyefendi diyeceksin. Daha yazacak çok şey var da malumun ilanı. Gece gündüz demeden böyle çalışan insanlar bir noktadan sonra vitesi düşürüyor.
Buna bir de "sen benim kim olduğumu biliyor musun" diyen sonra da o polisi doğubeyatıza sürmekle tehdit eden kesimi de ekleyince sonuç olarak sadece olay yeri raporu tutan bi yetkisiz etkisiz insan çıkıyor.
Elbette öyle. Zaten adaletin olmadığı bir noktada yaşıyoruz. Olayin en temel sebebide burada başlıyor zaten. Polislere asla bir lafım yok. Zira kuzenim pöh. Diyarbakır'da. Her şeylerini riske atıyor. Benim istediğim kimse yilmasa herşey çok saha güzel olacak.yildirma politikalarina rağmenNe demek istediğinizi anladım. Şöyle düşünün siz kazık yiyorsunuz. Ama emniyet güçleri hayati risk ile iş yapıyor. Her gün evden çıkarken akşama dönüp dönemeyecekleri belli değil. Yeri geliyor ölüme gidiyorlar. Terör tehditi var. Bir şüpheli paket ihbarı geliyor. Millet güvenli mesafeden seyrediyor. İmha uzmanı başına gidip, işini yapıyor. Kelle koltukta yani. Bu çok ayrı bir özveri. Kendini geç ailesini riske atıyor. Başlarına bir iş geldiğinde üç gün sonra kimse hatırlamıyor geride kalanları. Bu şekilde çalışan insanlar dediğim gibi bir müddet sonra olanlardan, gördüklerinden yılıyor. Sizin kendinizden ödün vermemenizle çok farklı bir durum bu his.
O zaman köpek beslemeyip araba alsaydınız. Köpek bir can, araba ile kiyaslayip bir paha değeri bicmeniz bile enteresan. Benim parmaklarım kesildi. 60.000 tl para ödedim ameliyata. Köpeğiniz yerine çocuğunuz da olabilirdi. Ona da mi ayni yaklasimla yanasacaktiniz. Cocuk yapmasaydim. Aldigim bez mama ile ev alirdim mi diyecektiniz.16 yıl köpek besledim veterinere verdiğim para ile araba alırdım.yani kazandınızmı iyi paralar kazanıyorsunuz.
Elbette öyle. Zaten adaletin olmadığı bir noktada yaşıyoruz. Olayin en temel sebebide burada başlıyor zaten. Polislere asla bir lafım yok. Zira kuzenim pöh. Diyarbakır'da. Her şeylerini riske atıyor. Benim istediğim kimse yilmasa herşey çok saha güzel olacak.yildirma politikalarina rağmen
O zaman köpek beslemeyip araba alsaydınız. Köpek bir can, araba ile kiyaslayip bir paha değeri bicmeniz bile enteresan. Benim parmaklarım kesildi. 60.000 tl para ödedim ameliyata. Köpeğiniz yerine çocuğunuz da olabilirdi. Ona da mi ayni yaklasimla yanasacaktiniz. Cocuk yapmasaydim. Aldigim bez mama ile ev alirdim mi diyecektiniz.
Muayene ucreti istanbulda alt sinir 320
Ben 170 tl aliyorum. Diğer tüm rakamlarda bu şekilde. Oranlarda. Benim söylediğim de aynı sizler gibi söyleyenler için. İyi para kazanıyorsunuz.
Sen 6 sene oku. Üstüne emek harca. Dişinden tırnağından ayır. Ücretsiz bir sürü işlem yap. Sonra iyi kazanıyorsunuz. Bu laf eskiden kaldı.
5 sene önce bir klinik asiyi 7 liraya aliyordu. 70 liraya yapiyordu.
Şuanda asi 180 tl ye geliyor.
280 tl ye yapiyorsunuz.
Ooo kedi agresiflesti aşı dışarı aktı. Ver bakim bir 280 daha diyemiyorsunuz.
120 tl ye biyokimya parametresi bakiyorum.
Kit maliyeti 53 lira
Anjiyokat 13 tl
Tup 3 tl
Santrifuj tüpü 3 tl
Enjektor kalitesine gore 0.6 tl ile 1.2 tl arasinda değişiyor.
Elektrigi ve personel gideri eklemiyorum. Cihaz periyodik bakimini eklemiyorum. İkinci bir anjiyokat eklemiyorum. Yeri geliyor 3 kez deneniyor. Eklemiyorum. Sonra çok kazanıyorsunuz. Evet paraya para demiyoruz. Daha bir sürü şey sayarim.
Benim Allah a şükür içim rahat. Mamaya zam mı geldi. Elimdeki mamayı bitirmeden firma zam yapsada ben YAPMAM. Sosyal medyadan da zam haberini paylaşırım. Daha yeni 1 Agustosta zam geldi. Ama biz elimizdeki mama bitene kadar yapmadık. Sırf firma mama göndermedi zammi bekledi diye kavga ettik. Ürün üzerinde eski etiketle geliyor. Geliş fiyatı o etiketinde yukarısında bir sürü görsel var.