Bosch Maxx 7 ruhunu teslim mi etti

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
704
50
Pikaçuyu bu hale getirdim. :sirit

zzztfa6fec2f32a2d9cb.jpg

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
704
50
Dün gece kazanı söküp açıp çatalayağın da ruhunu teslim etmek üzere olduğunu görünce WGA252Z0TR aldık. Kurutucu bosch olduğu için aynı markadan yürüdük. Kimi markalar tepesine başka marka kurutucu koyunca garantide sorun çıkarıyor zira. Bu makinanın dağıttığım makina kadar uzun ömürlü olacağını sanmıyorum ama yine de işimizi görür heralım.

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,273
63
Sn.@rabitelli yeni çamaşır makinanız hayırlı olsun,güle güle kullanın:ok.Benim evimde beyaz eşyalarımın hepsi eski modellerden Bosch.Tamir edilemeyip,atılana kadar devam.:bye

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
704
50
Sn.@rabitelli yeni çamaşır makinanız hayırlı olsun,güle güle kullanın:ok.Benim evimde beyaz eşyalarımın hepsi eski modellerden Bosch.Tamir edilemeyip,atılana kadar devam.:bye
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, vurdukça tozmayaydı onarırdım ama rezistans derken amortisörler, amortisör derken motor, motor derken rulmanlar, en son kazanı açtığımda çatalayak da emeklilik dilekçesini uzatmaya kalkınca vaz geçtim. Ha altı üstü 3 perçini çürütüp çatalayağın da hakkından gelirdim ama geri dönüp kasaya alıcı gözle bakınca en az 2 günlük işi olduğunu gördüm. Zaten sökümde 4-5 vidayı paslandığı için çürüterek alabildim. Yani kurtarılır mıydı? Belki. Değer miydi? O kadar mesai ve emek ile 18 yaşındaki (hep 17 dedim ama 18 imiş dün hesapladık hanım ile) ihtiyarı ayaklandırıp da 3-5 ay sonra (kim bilebilir ki) kart mart arızası ile uğraşmak istemedim. Bir de üstüne kurutucu bindiriyoruz, indiri kaldırı ayrı dert. En azından gene bi 10 yıl kafamız rahat olacak.

Geri
Üst Alt