Evet,log alınıyor ,bunu çok önceki yıllarda da belirttim,ve şahsen dedim ki " eğer istese vestel loglara bakıp kullanıcı hatası" der geçerdi,tabii bu lafım "vestel beş para etmez" diyenlere,çünkü servis tvye baktığında bence herşeyi görüyor,servis görmese dahi,fabrikaya gittiği zaman görünüyor,hatta bir değil,bir kaç kayıt dosyası var,bu zaten linuxların temel özelliği,,madem bir sistem mühendisisin(öyle diyeyim) mutlaka linuxların tüm kayıtları tuttuğunu bilirsin,tabii o işletim sistemi için geçerli "tüm kayıtlar" olayı,ama tvlerde de aynen "kısıtlı"da olsa geçerlidir. (hatta kumandadan bastığımız tuş kodları da kayıtlıdır)
Evet,direk açması bizim için şans,htm,html direk açıyor ,bu arada madem bu konularla çok yakından ilgilisin ,starturl komutuyla (önceki konularda vardı, pek ilgi çekmemiş nedense ),portalı arkaplana atıp,direk link çalıştırılabilyor,aşağıdaki konuda anlattım :
Benim tvde kartım eskidi,smart uygulamalarını beğenmiyorum... Benim tvde kartım eskidi, son yazılımı yükleyip iptv kullanmak istiyorum ... Benim tvde kartım eskidi,en azından ottplayer kullanmak istiyorum... Diyorsanız,veya ; Kartınız eski kartlardan, yapılacak bir şey yok ... Kartın ramleri...
tavsiyeforumu.com
Bugün bir şey daha buldum,ki sanırım en bomba bu olsa gerek,daha test etmedim açıkçası,ama çalışırsa artık buna kelime bulamam,çünkü bomba ve devrim'i kullandım,belkide ikisini kullanırım "Bomba devrim" diye
Bu arada ben MB97 kartta ıptv kanal listesi çıkmıyor demiştim,MB97de çıkıyor menüde,adı da "IPTV Only" ama eski model tvde klasörü ve içerikleri varken bu kart tvde olmaması tuhaf
,gerçi kopyalanabilir belki,veya link verilebilir.
Senin "direk portal yapar" dediğini zaten sevgili
rfve dostumla yapmaya çalıştık vede yaptık,yine bu topikte ilgili yazılar mevcut, ama sanki iptv olayı daha baskın çıktı bizim açımızdan,yani birden "öne" çıktı,ben mesela artık portala girmiyorum tvlerde (köydeki tv hariç,internet yok,telden giriyorum)smart tuşuna basınca ottplayer giriyoruz...
Yine,bu arada yaptığın server ve uygulamalarını ben şahsen bekliyorum