BLUETOOTH SES BAĞLANTISI SES SORUNU.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mur_fat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
paylasilabilir baglanti alin...
şimdi aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mehmet toprak ;
Ben indiremedim,"İzne ihtiyacınız var" diyor :) bana da yetki ver bari,arşivimde bulunsun
ok dir

şimdi aldım

ok dir
rar olarak paylaşmadım sıkıntı olurmu sizin için

şimdi aldım

ok dir

rar olarak paylaşmadım sıkıntı olurmu sizin için

pvr aktif
banner şeffaf
ana menüye netflix ggole youtube eklendi
winx kapatıldı

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

başaramadım. bin dosyası bilgisayara indirince explorer simgesini aldı. bu nedenle sanırım

o onemli degil daha once o dosyayi exp ile acmaya calismissiniz ve varsayilan exp file gorunuyor.
uygulamanizda bir eksiklik var...

o onemli degil daha once o dosyayi exp ile acmaya calismissiniz ve varsayilan exp file gorunuyor.
uygulamanizda bir eksiklik var...
flasha attım usb operations yaptım. 30 sn sonra reset yaptım tv yi olmadı

flasha attım usb operations yaptım. 30

tv uk dan kapatirken animayon cikiyormu ekran a winx ( mavi gozler ) kapanis animasyonu.cikmiyor ise yuklenmistir.cikiyor ise tv update dosyasini almamistir.uygulamada problem var gibi dostum...

flash bellegi fat 32 olarak bicimlendiriniz
Profile adinda bos klasor olusturup sw bin dosyasini icine atip afimlari tekrarlayiniz...

Son düzenleme:
başaramadım. bin dosyası bilgisayara indirince explorer simgesini aldı. bu nedenle sanırım
Alsın,adı değişmedi değilmi? sadece explorer ile aç deniliyor galiba,uzantısı yine de bin olmalı
Peki tvye takınca işlem yapmıyor mu OK ile?
mesutank ;
Kusuruma bakma, çıktın sanmıştım :)

Alsın,adı değişmedi değilmi? sadece explorer ile aç deniliyor galiba,uzantısı yine de bin olmalı
usb operations yaptım. 30 sn sonra reset yaptım başka yöntemimi var

üstad tv kapanirken winx animasyon ( mavi gozler ) cikiyormu.cikmiyor ise guncellemeyi almistir .
mesutank ;
Kusuruma bakma, çıktın sanmıştım :)

estagfurullah üstad ne demek...

sevgili mehmet toprak ; ben çekileyim aradan , atasözü vardır "bir geminin 2 kaptanı olunca gemi batarmış" denir ya :)

tv uk dan kapatirken animayon cikiyormu elra a winx ( mavi gozler ) kapanis animasyonu.cikmiyor ise yuklenmistir.cikiyor ise tv update dosyasini almamistir.uygulamada problem var gibi dostum...

flash bellegi fat 32 olarak bicimlendiriniz
Profile adinda bos klasor olusturup sw bin dosyasini icine atip afimlari tekrarlayiniz...
benim tv de mavi gözler hiç olmadıki

sizin sw profil dosyasinda aktif gorunuyordu.update i alip almadigini anlamak icin sormustum...
acele etmeden yukarida yazdiklarimizi tekrarlarmisiniz ve islemden sonra tv nin medya tusuna bastiktan sonraki ekran goruntusunu atarmisiniz...

Geri
Üst Alt