tarikk
Süper Üye
- 6 Ocak 2018
- 1,631
- 33
Bu konunun üstüne tez yazarım umutcumHastaları konunun cahili çünkü.
Bu konunun üstüne tez yazarım umutcumHastaları konunun cahili çünkü.
katılıyorum aynısını ilk çekilişten Sonra sevgili bay yönetim başkan Sota hocama ilettim onunla kalmadım konuyu Adem Helvacı hocama yönlendirdim güven meselesi değil sadece eylenceli bir çekiliş olması içinCanlı yayın yapılarak çekilmeli diye düşünüyorum. Sisteme güvenim tam ama daha hareketli ve eğlenceli olur.
ben katılmıyorum arkadaşların önünü açmak lazım önceki çekiliş olmadı sanki bu çekiliş canlı yayın olsa
Adem Helvacı hocam çekilişi canlı yayında yapsa eski usul kağıtlarda isimler yazsa küre içinden rast gele bir kazanan birde yedek çekilse kazanana hediyesini Sota hocam gönderse güzel olmaz mı
Bu işler çok ciddi anlamda güven meselesi.
İleride bize olan güvene zerre kadar kuşku düşürmeyecek ve sizlerin de keyif almasını sağlayacak her türlü senaryoda ben hazırım
Bunu yapmam mümkün ama çekiliş saatinde müsait olmak gerekir.
Vardiyalı çalıştığım için denk getirmek zor olur.
Aklimin bir köşesine yazıyorum.
Şartlar uygun olursa yaparız
Ne zaman yapacağız? Kaçıncı çekiliş oldu ama bir canlı yayın yapamadık hiç zor değil yani bence böyle olmalı?katılıyorum aynısını ilk çekilişten Sonra sevgili bay yönetim başkan Sota hocama ilettim onunla kalmadım konuyu Adem Helvacı hocama yönlendirdim güven meselesi değil sadece eylenceli bir çekiliş olması için
YouTube'dan canlı yayın açmak zor değil konuya da link eklenirNe zaman yapacağız? Kaçıncı çekiliş oldu ama bir canlı yayın yapamadık hiç zor değil yani bence böyle olmalı?
Çok şey yazdım ve sildim... Allah sizlere (yönetim) sabır selamet versin inşallah Ahmet kardeşim.Arkadaslar talebinizi anlıyorum.
Bunun uygulanabilirliği aile,iş faktörü nedeniyle çok düşük.
Mesala bugün çekiliş esnasında mesaideydim ve pc başında değildim.
(Az önce mesaim bitti şimdi eve geçiyorum)
Çekiliş saatinden hemen sonra koştura koştura pc geçtim. Sonucu kontrol ettim.
Demem o ki canlı yayını organize edibilmek için zaman ihtiyaç var.
Sadece yönetici siz değilsiniz, başka değerli yöntecilerimiz de var onlar yapabilirler. Adem Helvacı ağabeyimiz yapabilirler. Diğer değerli yöneticilerde yapabilirler, amaç zaten çekilişten ziyade etkinlik havası yaratmak.Arkadaslar talebinizi anlıyorum.
Bunun uygulanabilirliği aile,iş faktörü nedeniyle çok düşük.
Mesala bugün çekiliş esnasında mesaideydim ve pc başında değildim.
(Az önce mesaim bitti şimdi eve geçiyorum)
Çekiliş saatinden hemen sonra koştura koştura pc geçtim. Sonucu kontrol ettim.
Demem o ki canlı yayını organize edibilmek için zaman ihtiyaç var.
Emmaaaannn dert ettiğiniz şeye bak Allaaasen . Tamam bir etkinlik düzenler, sistem harici kendi aramızda çekiliş yaparız ne dert ediyorsunuz.Ne zaman yapacağız? Kaçıncı çekiliş oldu ama bir canlı yayın yapamadık hiç zor değil yani bence böyle olmalı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
YouTube'dan canlı yayın açmak zor değil konuya da link eklenir
Abi kesinlikle bunu diyorum, senin sohbetinin olması harika olur çekilişi bile unuturuz vallaEmmaaaannn dert ettiğiniz şeye bak Allaaasen . Tamam bir etkinlik düzenler, sistem harici kendi aramızda çekiliş yaparız ne dert ediyorsunuz.
Açarız youtube dan bir canlı yayın, koyarız bir hediye, canlı yayına katılanların isimlerini ebik gübük kağıtlara yazar, katlar, kavanoza atar, canlı canlı kamerada karıştırır karıştırır çekerim. ?
Kendi aramızda olduğu sürece sorun yok dostlar. Önemli olan, birbirimize olan güvene halel gelmesin
Güzel günlerde kullanınızDarısı başınıza arkadaşlar ? sponsor olan @denysmih6 çok teşekkürler sizlere de .. ve yönetime ... ?
Sohbeti ben de özledim vallahi, makara olur bir hayliAbi kesinlikle bunu diyorum, senin sohbetinin olması harika olur çekilişi bile unuturuz valla
Al beni de katılımcı ?Sohbeti ben de özledim vallahi, makara olur bir hayli