Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Aynen, BTK veya CİMER ile bence olabilir.Konuyu btk'ya bildirim bakalım ne gibi bilgi verecekler.
Bu devirde bir binaya nasıl altyapı çekemezler, oldukça saçma.
Aynen, BTK veya CİMER ile bence olabilir.Konuyu btk'ya bildirim bakalım ne gibi bilgi verecekler.
Tüm maddeleri gezdim ama konuyla ilgili bir başlık bulamadım. Hangi bölüm üzerinden başvurmak gerekir.
Hizmet Başlığı | Hizmet Alt Başlığı | Açıklama |
---|---|---|
DİĞER | Telefon internet servis sağlayıcılara ilişkin başvurular | Fiber altyapı talep ediyoruz... |
Müteahhit gerçekten müteahhit değil de, bit yavrusu (yavşak) ise böyle oluyor maalesef...Aynen, BTK veya CİMER ile bence olabilir.
Bu devirde bir binaya nasıl altyapı çekemezler, oldukça saçma.
TTNETte mi çalışıyorsunuz hocam .Online olduğunuzda adresinizi gönderin DM'den Alt yapı durumunuza bakayım.
Alsancak mahallesi 2154 sokak barış apartmanı Etimesgut AnkaraOnline olduğunuzda adresinizi gönderin DM'den Alt yapı durumunuza bakayım.
Üzgünüz binanızda alt yapı bulunmamaktadır. Diye bir mesaj atıp isterseniz kablosuz internet alabilirsiniz cevabını aldım.Konuyu btk'ya bildirim bakalım ne gibi bilgi verecekler.
Üzgünüz binanızda alt yapı bulunmamaktadır. Diye bir mesaj atıp isterseniz kablosuz internet alabilirsiniz cevabını aldım.Konuyu btk'ya bildirim bakalım ne gibi bilgi verecekler.
Bimere, cimere yazmanız, olmayan alt yapıyı var etmeyecek zaten... Yapılacak iş; telekomun alt yapıyı yapacak birimine ulaşarak, alt yapı projesini hazırlatıp, ihale ederek yaptırmasını sağlamak... Bimere, cimere yazılanlar da yazdığım işlemler için zaten o birime gönderecek...Alsancak mahallesi 2154 sokak barış apartmanı Etimesgut Ankara
Üzgünüz binanızda alt yapı bulunmamaktadır. Diye bir mesaj atıp isterseniz kablosuz internet alabilirsiniz cevabını aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Üzgünüz binanızda alt yapı bulunmamaktadır. Diye bir mesaj atıp isterseniz kablosuz internet alabilirsiniz cevabını aldım.
Evet hocamTTNETte mi çalışıyorsunuz hocam .
Hocam ben de bir desteğini rica etsem. Dm atmak için baktım fakat DM atamadım. Tahmin ettiğin üzere yine bir fiber konusu Binaya TT'den geldi turuncu kablo fakat sonrası için TT'yi arıyorum ama TT'de herhangi bir ürün kullanmadığım için müşteri temsilcisine bile bağlanamıyorum. Bir desteğini rica etsemEvet hocam
hemen başvur arayalım seçeneğine tıkla bilgilerini gir seni TT'den arasınlar bilgi versinlerHocam ben de bir desteğini rica etsem. Dm atmak için baktım fakat DM atamadım. Tahmin ettiğin üzere yine bir fiber konusu Binaya TT'den geldi turuncu kablo fakat sonrası için TT'yi arıyorum ama TT'de herhangi bir ürün kullanmadığım için müşteri temsilcisine bile bağlanamıyorum. Bir desteğini rica etsem
Hocam selamlar,hemen başvur arayalım seçeneğine tıkla bilgilerini gir seni TT'den arasınlar bilgi versinler
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Türknet süper online vs ne hız alırım sorgulaması yaptınız mıHocam selamlar,
2 gün önce doldurdum fakat dönen olmadı hala :(