Merhabalar. Binam müstakil internet altyapısı yok yan binamda var. Mahallede 2 3 yıldır boş port olmadığı da komşular tarafından biliniyor. Gecen hafta sonu sokağa çıkma yasağında Türk Telekom'un küçük internet kabininde çalışan birini gördüm Telekom üniformalı. Onunla biraz sohbet ettim. Bana 30 40 tane port boşalttığını söyledi. Fakat bugüne kadar ne yaptım ne ettiysem sonuç bulamadım Telekom'dan kimse gelmedi herkesin başına geldiği gibi. Pazartesi günü Türk Telekom arabası gördüm. İçindeki eleman telefonu karşısına koymuş uzanmış öyle takılıyor. Gidip bir şey sorabilir miyim dedim buyurun dedi. Durumu izah ettim altyapı yok yan binamda var 30 40 tanede port boşalmış dedim onu da söyledim. Tamam yardımcı olayım dedi bana bir numara verdi. Teknik destek bu dedi. Arayın yardımcı olurlar dedi. Aradım ve telefondaki arkadaşla randevulaştık. Bugün gelip yan binadan kablo çekmiş ben evde yoktum. Fakat bizim bina girişinde kablonun ucunu boş bırakmış bizde zaten ankastre kutusu falan yok. Yan binaya gittim orada da ankastre kutusunun yanına kadar çekip ucunu boş bırakmış. Aradım kendisinin sadece kabloyu çektiğini kutuya dokunma yetkisinin olmadığını benim de Telekom'a gidip hattın müsait olduğunu söylememi ekiplerin gelip bakması gerektiğini söyledi. Ne yapmam lazım. Bu kablo çekilme işleminden sonra ne gibi faydası olabilir. Telekom'a gidip ne demeliyim.