The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,291
900 lira çok iyi fiyata almışsın , nereden aldın hocam ?900 liraya aldım bugün iyi mi kötümü ilerleyen günler gösterecek
900 lira çok iyi fiyata almışsın , nereden aldın hocam ?900 liraya aldım bugün iyi mi kötümü ilerleyen günler gösterecek
bim den aldım açılış mağzalarında kampanya yapıyorlar satılamayan telefonları böyle değerlendiriyorlar900 lira çok iyi fiyata almışsın , nereden aldın hocam ?
Hayırlı olsun hocam , özelliklerine göre muadilleri 1200 - 1600 TL arası satılıyor.bim den aldım açılış mağzalarında kampanya yapıyorlar satılamayan telefonları böyle değerlendiriyorlar
Çok iyi denk gelmiş, güle güle kullanmak nasip olsun.bim den aldım açılış mağzalarında kampanya yapıyorlar satılamayan telefonları böyle değerlendiriyorlar
Haftaya Meizu M6T 799TL
Arkama bakmadan kaçarım...İş görür aslında ama pil tüketimi nasıldır bilmiyorum.
MediaTek işlemcisi var.
Gündelik konularda iş görebilir.
3 GB RAM - 32 GB dahili depolaması var sanırım.
Arkama bakmadan kaçarım...
İki tane mtk işlemcili telefon kullandım, ikisi de pili sömürüp, ısınıyordu... Şu anda Sd 625 ile her işimi görüyorsam Mtk'lı telefonu eve sokmam.Ben de önyargılıyım açıkçası.
Ama yine de düşük bütçede şans verilebilir belki.
Pil tüketimi anormal değilse ve pil çabuk ölmezse.
Türk'e olmaz de, çekil kenara izle... Taksit işi çok kolay. ?Maalesef mevzuat gereği cep telefonuna taksit yapılmıyor. Ticari kredi kartları bu durumdan muaf.
Ziraat Kredi Kartı ya da Enpara Kredi Kartınız varsa aldıktan sonra online işlemler ya da mobil şubede peşin aldığınız fiyata 3 ya da 6 taksit yapma imkanınız var. Garanti Bonus da üstüne vade farkı koyup taksit yapıyor online işlemlerde , benim bildiklerim bunlar ?Telefona luzmundan fazla anlam yükleyip 3-5 bin verenlere ithaf edilecek bir konu aslında. Gayet iyi, yeterli bir telefon.
Ben de TP-Link Neffos kullanıyorum, yeni modellerinde de kesinlikle öneriyorum.
Not: Maalesef mevzuat gereği cep telefonuna taksit yapılmıyor. Ticari kredi kartları bu durumdan muaf.
Çoğu firma telefon için vade farklı taksiti kabul etmiyor, yasa var çünkü... Kolay yolu, kredi kartından taksitli nakit avans çekmek...Ziraat Kredi Kartı ya da Enpara Kredi Kartınız varsa aldıktan sonra online işlemler ya da mobil şubede peşin aldığınız fiyata 3 ya da 6 taksit yapma imkanınız var. Garanti Bonus da üstüne vade farkı koyup taksit yapıyor online işlemlerde , benim bildiklerim bunlar ?