Benim video ile pek aram yoktur hocam çeksemde anlamam gördüğümden ? ama şurada bir inceleme video su var belki yardımı dokunur.Hayırlı olsun. Video çekimi nasıl denediniz mi? Yani çekim kararma yapıyor mu? Git gel gibi..
Benim video ile pek aram yoktur hocam çeksemde anlamam gördüğümden ? ama şurada bir inceleme video su var belki yardımı dokunur.
teşekkürler teraspy, taksit olmaması rahatsız etti şimdilik açmadım.Oooo,hayırlı olsun bakalım T toydosakni ve The_SreT ,güle güle kullanın ,kutlarız artık bunu
çif sim iptal oluyor o zaman.Bu arada cihaza sd kart takılabiliyor , takılamadığından bahsedilmiş galiba video da
1 sim kart + 1 sd kart yada sadece 2 sim kart olarak kullanılıyor
Bu daha çok odaklama kaynaklı olan bir şey değil mi?Hayırlı olsun. Video çekimi nasıl denediniz mi? Yani çekim kararma yapıyor mu? Git gel gibi..
Ben çok memnunum telefondan , şarjı çok uzun gidiyor gerçi daha yeni telefon uzun gitmesi normal heralde , şarj olma süreside çok hızlı bunu çok beğendim. Android güncellemesi geleceğini sanmıyorum , sadece güvenlik güncellemelerini alıyormuş diye okudum. Sar değeride galiba 2 sim takılı haldeyken çıkan değerler , tek sim kartla daha düşük. 2 sim ile kullanılacaksa sd kart kullanılmıyor malesef , sd kart kullanımı için tek sim ile kullanılması gerekiyor. Gerçi zaten 64gb bana yetiyor sd karta ihtiyaç duymuyorum , video çekmedim hiç ama güzel resim çekiyor ben beğendim.teşekkürler teraspy, taksit olmaması rahatsız etti şimdilik açmadım.
sar değeri yüksek diyorlar android 9 a yükselirmi bilmiyom yeniymiş telefon 2018 çıkış, umarız vermemezlik etmezler android 14 bile alır bana göre
teknoseyilirli anlatım TIKİZLE Umarım pişman etmez
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çif sim iptal oluyor o zaman.
memnünmüsün ben daha açmadım,video foto çekimi nasıl. -sorulmuş ama bu sürede nasıl geldi,başka telefon kullandıysan fark varmı?
Hayır. Videoda durum farklı..Bu daha çok odaklama kaynaklı olan bir şey değil mi?
Evet sar madem yüksek niçin üretiliyor.. Sigara sağlığa zararlı gibi bir durum...Etrafımız manyetik alanla çevrili zaten,sar yüksekti-alçaktı pek önemi kalmıyor bana göre artık