istanbul
Süper Üye
- 7 Kas 2019
- 1,075
İçi plastik mi peki?
plastik gibi duruyor , boyalı ise bu da bence sorun !!!!
İçi plastik mi peki?
Plastikİçi plastik mi peki?
Bime gelecek olanın içi plastik ama...
yaw abi "plastik" olursa,o zaman olmaz tabiki
ben harbi Amerikan malı olan bu meretlerin Stanley ve Aladin olanların dan bahsediyorum
bir sürü de alıp kullandım,Çin li bu yaw dışını Çelik yapar iç çeperini de bir şekilde farklı
plastik türü örneğin polymer esaslı malzemeyle kaplayabilir
sizin bahsettiğiniz ürünün tam malzeme özelliklerini bilmiyorum,işin içinde Çin varsa zaten
oturup düşüneceksin!
Ancak geçmişten biliyorum Çin lilerin kendi yerel markaları vardır,hatta bunlar dan daha bile iyi!
ve harbi Çelik dir bunlar içi-dışı
Ayrıca Çin de çok ciddi bir "Termos kültürü" vardır! kültür demek ne derece doğru bilemem ama
örneğin bizde bu iş pek yoktur hatta hiç yoktur! yada bizim termos diye bildiğimiz ürünler de
dandik plastik türü elemanlardır
Not;Bime gelecek malzemenin kutusunu filan bir inceleyin,merak ettim valla
Bime gelecek olanın içi plastik ama...
Arkadaşlar açıklamada çelik iç hazne yazıyor. Ayrıca Stanley ürünlerine ömür boyu garanti veren bir firma, bu boy termoslarında plastik ürünü var mı acaba bende merak ettimPlastik
Belki tabanından bahsediyor olabilir neyse sabah ola hayrola ?Arkadaşlar açıklamada çelik iç hazne yazıyor. Ayrıca Stanley ürünlerine ömür boyu garanti veren bir firma, bu boy termoslarında plastik ürünü var mı acaba bende merak ettimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İlk getirdiklerinden almıştım her şubeye 1 adet geliyor. Kutupayısı isimli firma tarafından tedarik edilmişti. Gelen modeller bir şekilde isim yada kod numarasıyla farklı olduğu için bire bir fiyat kıyaslamasını yapamıyoruz ve böyle modelleri bime özel getirdikleri için ucuz olduğunu söylüyorlar. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz 150 ye alanlar 200-250 ye satışa çıkarmıştı.
Çin varsa zaten oturup düşüneceksin!
Çinli en kalitesini de yapar , en dandiğini de paradan haber ver . ( istekler )