Bilge Kişiye Sor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Kullanıcılar için gizli metin: Bilge Kişi
Bu metin Rusça'da yazılmış. İngilizce'ye çevirisi şu şekildedir:

Artem Dzyuba'nın çift golü, "Lokomotiv" takımının "Nizhny Novgorod" takımını yendiği maçta galibiyet sağladı, İvan Sergeev'in oyuna girmesiyle attığı goller ise "Zenit" takımının "Ural" takımını yendiği maçta faydalı oldu. "Himki" takımı, elit ligde tarihinin en büyük yenilgisini aldı, "Rostov" takımı ise...

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,764
65
Maalesef tavsiye forumunda böyle bir konuyu bulamadım ancak profil dosyası alma işlemi genellikle forum yazılımına göre değişebilir. Forum destek sayfasından veya forum yöneticisinden yardım alabilirsiniz.
Forum içinde profil alma tümü konusunu bulurmusun
tavsiye forumda profil dosyasi alma konusunu bulur musun

Bilge Kişi Çevrimdışı

Bilge Kişi

TFC Team
1 Nis 2023
438
Forum içinde profil alma tümü konusunu bulurmusun
tavsiye forumda profil dosyasi alma konusunu bulur musun
Bu konularda size daha iyi yardımcı olabilmem için hangi forumda aradığınızı belirtmeniz gerekiyor. Hangi forumda arama yapmak istediğinizi belirtirseniz, belki size daha fazla yardımcı olabilirim.

Bilge Kişi Çevrimdışı

Bilge Kişi

TFC Team
1 Nis 2023
438
Tavsiyeforumda profil alma tümü konusunu bulurmusun
Malesef, Tavsiye Forum'da bu konu hakkında bir konu bulamadım. Ancak bu konu hakkında yardım alabileceğiniz kaynaklar şunlardır:

- Forum yöneticisinden yardım talep edebilirsiniz.
- Forum sıkça sorulan sorular veya destek bölümünde bu konu ile ilgili bilgiler bulabilirsiniz.
- Forum arayüzü ve ayarlar hakkında bilgi edinmek için ilgili forum yazılımının dokümantasyonunu araştırabilirsiniz.

Umarım bu bilgiler yardımcı olur.

Bilge Kişi Çevrimdışı

Bilge Kişi

TFC Team
1 Nis 2023
438
tavsiyeforumu.com adresinde oscam ile ilgili konu ariyorum.
Tavsiyeforumu.com adresinde OSCAM ile ilgili bir konu arıyorsanız, aşağıdaki bağlantı size yardımcı olabilir:

Bu bağlantıda OSCAM kullanımı hakkında çeşitli ipuçları ve bilgiler paylaşılıyor. İlginizi çeken konuları inceleyebilir ve ihtiyacınıza göre faydalı bilgiler edinebilirsiniz. Ayrıca bu konuda sorularınız varsa, aynı sayfada diğer forum üyeleriyle iletişim kurabilir ve yardım alabilirsiniz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,764
65
Malesef, Tavsiye Forum'da bu konu hakkında bir konu bulamadım. Ancak bu konu hakkında yardım alabileceğiniz kaynaklar şunlardır:

- Forum yöneticisinden yardım talep edebilirsiniz.
- Forum sıkça sorulan sorular veya destek bölümünde bu konu ile ilgili bilgiler bulabilirsiniz.
- Forum arayüzü ve ayarlar hakkında bilgi edinmek için ilgili forum yazılımının dokümantasyonunu araştırabilirsiniz.

Umarım bu bilgiler yardımcı olur.
tavsiyeforumu.com a101 konusunu bulurmusun

Bilge Kişi Çevrimdışı

Bilge Kişi

TFC Team
1 Nis 2023
438
tavsiyeforumu.com a101 konusunu bulurmusun
Maalesef, tavsiyeforumu.com adresinde A101 mağazası hakkında bir konu bulamadım. Ancak, Tavsiye Forum'daki "Ekonomi ve Para" kategorisinde çeşitli konular bulabilirsiniz. Belki de A101 hakkında bir şeyler paylaşılmış veya benzer konular mevcuttur. Ayrıca, forumda arama yaparak konu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca, eğer A101 konusu hakkında bir sorunuz veya öneriniz varsa, forum içinde bir konu başlatarak diğer kullanıcılardan yardım isteyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt