Benzin ve Motorinde büyük indirim

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
Eğer indirim için gece yarısını beklerlerse gidişte değil de sabah gelirken doldururum depoyu. Yok gidişte zaten indirimi uygulamışlarsa yanaşırım hemen :kiskis

Altı üstü 40 litre alıyor be abi, Depo 45 litre olsa da ben ışık yanar yanmaz istasyona girdiğim için hep 40 litrede kalıyorum. 15 gün gidip işe geliyoruz bir depo ile, o 15 gün içinde Yüce devletimiz zam yapmanın bir yolunu bulur nasılsa :kiskis

Yani uzun soluklu bir sevinç olacağını düşünmüyorum :)
bende dusunuyorum ki bu ındırımler uzun soluklu olabilir.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,389
ben ne zaman istasyona gitsem benzin fiyatı en yüksekte oluyordu son iki senedir!
şimdi depo full,ülen nereye dolduracağım diyorum,psikolojik olarak bu indirimler beni fazla tatmin etti:clap
eskiden depo en sonlarda dolanırdım!
son 1 yıldır depo hep full! biraz bittimi 50 kağıt filan koyup full de tutuyorum
kullanmaya korkar oldum artık,bir de bir kaç senedir acaip yol yürüyorum yaw
günde ortalama 12/15Km yazın biraz daha fazla,Arabamın KM sinden daha
çok yol yürüdüm ben son 5 senedir:kiskis
5 senede yaklaşık 20bin KM yaptım,Araba ise 5 senelik ve daha 10.500 :haha1de

Dolar da şöyle bir çakılsa ve dip yapsa,aslında en güzeli bu

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,015
ben ne zaman istasyona gitsem benzin fiyatı en yüksekte oluyordu son iki senedir!
şimdi depo full,ülen nereye dolduracağım diyorum,psikolojik olarak bu indirimler beni fazla tatmin etti:clap
eskiden depo en sonlarda dolanırdım!
son 1 yıldır depo hep full! biraz bittimi 50 kağıt filan koyup full de tutuyorum
kullanmaya korkar oldum artık,bir de bir kaç senedir acaip yol yürüyorum yaw
günde ortalama 12/15Km yazın biraz daha fazla,Arabamın KM sinden daha
çok yol yürüdüm ben son 5 senedir:kiskis
5 senede yaklaşık 20bin KM yaptım,Araba ise 5 senelik ve daha 10.500 :haha1de

Dolar da şöyle bir çakılsa ve dip yapsa,aslında en güzeli bu
100lt çelik varil bulursam istiflemeyi düşünüyorum :ok

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,389
dikkat ederseniz SU bile dahil,tüm enerji kaynaklarını felaket kazık tarifeden ödüyoruz:hayir
genel de gözden kaçıyor ama SU,bana göre kazık tarifede yaw!
hani Benzinden filan biraz kaçarız veya tamamen bile kaçmak mümkün ama bu sefer de
karşımıza bunlar Yolcu biletleri v.s olarak çıkıyor ki bunlardan da asla kaçmak mümkün
değil!

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,015
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
bu gece dizelde 26 kuruşluk indirim varmış bugün lamba yandı yarın 26 kuruşluk indirimden depoyu full yapacam

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
41
perşembeyi cumaya bağlayan gecede 20-30 krş benzin ve mazotta indirim bekleniyor

stone Çevrimdışı

stone

Aktif Üye
14 Eki 2019
269
Bizdede 25 yüro :nanik

Amazon sagolsun Avrupada Fiyati ucurtdu, simdi 25€ Kolonya ve 8€ getirme parasi.
Coronadan tek kazanan Amazon oldu.

bayerne2d5ace1879fc898.jpg

ve Mazot Fiyati (türkiye durum nasil)

mazot.jpg

ve Benzin Fiyati (türkiye durum nasil)

benzin.jpg

Son düzenleme:
stone Çevrimdışı

stone

Aktif Üye
14 Eki 2019
269
Haklısın MİLYAR DOLARLIK geliri dünyanın en çok kazanan şirketlerinden biri olan Amazon senin Boğaziçi kolonyanı 24 'evro' dan satarak servetine servet katacak :haha1:haha1
gülüyorsunuz, Amazon 100.000 isci alacagini biliyormusunuz? nededni Corona!

benzinb2acf8010ae9c55c.jpg

kaynak:

Türkceye google le cevirdim:

Dünyanın en büyük çevrimiçi perakendecisi Amazon, bir işe alma kampanyasıyla korona virüsünün yayılması nedeniyle siparişlerde keskin bir artışa karşı koymak istiyor. Şirket Pazartesi günü yaptığı açıklamada, artan talebi karşılamak için ABD'de 100.000 ek tam zamanlı ve yarı zamanlı depolama ve dağıtım çalışanı kiralayacağını duyurdu. Amazon ayrıca ABD, Kanada ve Avrupa'daki çalışanların saatlik ücretlerini artırmayı planlıyor. Grup bunun için 350 milyon doların üzerinde harcama yapmayı planlıyor.

Bunu yaparken, hamster alımları ve korona krizi sırasında birçok mağazanın kapanması nedeniyle talepte önemli bir artış yaşayan Amazon, kriz nedeniyle hizmetlerini kısmak veya hatta geçici olarak askıya almak zorunda kalan diğer sektörlerden çalışanlar için potansiyel bir işveren olarak kendini kurmak istiyor.

"Bu kişilerin işler normalleşene ve eski şirketleri onları tekrar ayağa kaldırabilecek kadar ekibimize hoş karşılandıklarını bilmelerini istiyoruz, diye yazdı Amazon. Süpermarket gibi şu anda artan talep yaşayan diğer sektörler de mücadele ediyor şu anda ek personel arıyor.

Blogda, Amazon esas olarak koronavirüs krizindeki işini bir rahatlama çabası olarak tasvir ediyor: Pandemi devam ederken, Amazon ve ortak ağı, dünya çapındaki topluluklara "diğerlerinin yapabileceği gibi" yardım ediyor - ayrıca kapılarına önemli teslimatlar sağlayarak muhtaç insanlar. Virüse bağlı sosyal sınır zamanlarında, bu özellikle yaşlılar ve zayıflar için önemlidir. Grup, birçok siparişin blogda Amazon'a iyi iş getirebileceği gerçeğini ele almıyor.

Avrupa'da Amazon'daki Corona vakaları

Artan talep nedeniyle, özellikle tüketim malları sektöründeki bazı ürünler ve markalar şu anda mevcut değil, Amazon devam ediyor. Ayrıca, bazı durumlarda teslimat süreleri uzatılmış olacaktır.

Artan taleple başa çıkmanın yanı sıra Amazon şu anda başka zorluklarla da karşı karşıya. Bloomberg haber ajansı tarafından hazırlanan bir rapora göre, Avrupa'da en az beş çalışan korona virüsüne yakalandı. Amazon'un bu insanların çalıştığı İspanya ve İtalya'daki kampları kapatmaması sendika temsilcileri tarafından sert bir şekilde eleştirildi. Bloomberg'e göre, İtalya'daki işçi temsilcileri, ülkenin Castel San Giovanni'deki en büyük Amazon lojistik merkezine grev çağrısında bulundular.

Geri
Üst Alt