Benzin ve Motorinde büyük indirim

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647
Bilgi paylaşılınca çoğalınca güzel, bunlar sadece benim fikrim değil, yakın tarihimizde yaşananlar. Gerçekleri yazanlar sağcı olsa ne olur solcu olsa ne olur, gerçek mi değişecek söyeleyene göre? Bakın aynı benzer beyanlar o günleri yaşayan sayın Hocanın da o günlerdeki yazılarında.

Okuma bilen okur, anlamaya çalışır.

Son düzenleme:
gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
Bilgi paylaşılınca çoğalınca güzel, bunlar sadece benim fikrim değil, yakın tarihimizde yaşananlar. Gerçekleri yazanlar sağcı olsa ne olur solcu olsa ne olur, gerçek mi değişecek söyeleyene göre? Bakın aynı benzer beyanlar o günleri yaşayan sayın Hocanın da o günlerdeki yzılarında.

Okuma bilen okur, anlamaya çalışır.
o zamanlar senin çok sevdiğin parti elemanları,i şu an tu kaka olan terör örgütü ile beraber yürümüyorlar mıydı aynı yollarda ? demek ki neymiş, geçmişe mazi yenmişe kuzu.... :nanik

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
42
Ulan arkadaş yine siyaset siyaset siyaset siyaset siyaset siyaset siyaset siyaset
Set
Set
Set
Set
Set

yeminle bıktım artık şu forumlarda siyasetten de ülkedeki siyasetcilerdende
Herşey üstünden siyasetten geçinenden deeeeeeee
:deli
ne kadar sevmesemde şu siyaseti herzaman “ ŞAK” diye karşımda duruyor kendisi
Bi ....... gitsin lanet olası yaaa. ?

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
aynen öyle ama kimileri hala işi götürüyor oraya dayıyor yok Erbakan Hocaymış yok bilmem ne Başkanmış!
zaten bu hazretler "uçurdu" memleketi,gerçi diğerleri de aynıydı herkes memleketi uçuruyordu...

hepsini sallayın geçin,bir zahmet Döviz Tabelasına bakın diye haybeye sürekli aynı şeyi yazmıyorum yaw
eser ortada işte,ayan-beyan devamın da şunu yazıyorum petrol fiyatları iyice çakılsın dibe $ 3/5 gibi filan
olsun anca o zaman bu seviyeler bize biraz nefes aldırır,yoksa bu Elektrik ve Yakıt fiyatları bizi çok fena
yakacaktır!

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Ulan arkadaş yine siyaset siyaset siyaset siyaset siyaset siyaset siyaset siyaset
Set
Set
Set
Set
Set

yeminle bıktım artık şu forumlarda siyasetten de ülkedeki siyasetcilerdende
Herşey üstünden siyasetten geçinenden deeeeeeee
:deli
ne kadar sevmesemde şu siyaseti herzaman “ ŞAK” diye karşımda duruyor kendisi
Bi ....... gitsin lanet olası yaaa. ?
Bu bakış açısı, şikayet ettiğiniz ne varsa ancak o şeylerin ekmeğine yağ sürer...

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Kimsenin ekmeğine yağ sürme peşinde değilimde hakkikatten midem bulandı artık. O derece yani.
Demokratik, laik, hukuk, vicdan, ahlak gibi değerleri, kendi emellerine, kendi çıkarlarına kullanarak alet edenlere, en acısı da inandığı dine ihanet edenlere karşı mücadele ederken, aşktan, çiçekten, böcekten, yazılımdan, ledlerden coftan bahsetmeyi herkes ister bu forumda ama henüz böyle bir şey mümkün değil...

Bu sebeple, hayatın içinde yer tutmuş siyaseti ve onu kullanıp halkı kandıranlar ile kananları konuşmak, mide bulantısından iyidir... Yoksa gelecekte, düzgün ve iyi insanların bulanacak mideleri olmayacak.

Saygılar.

gercekrambo Çevrimdışı

gercekrambo 

Süper Üye
2 Şub 2020
1,778
izleyeceğin içerikten, midene koyduğun yemeğe kadar, üstüne alıp giydiğinden, evine baş köşeye yerleştirdiğin tvye kadar, akraba, arkadaşlarınla ilişkilerinden bayramda cebindeki paraya kadar. vb. vb. her şey siyaset sebeplidir . bak cebimizdeki para her gün pul oluyor. sebep? siyasi tercihler. ancak bunları birebir yaşadığı halde, siyaset istemiyorum diyenin işi zor. çünkü anlayamıyor.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
42
Siyaset yerine ve zamanına göre elbetteki yapılır/yapılacaktır/yapılmalıdırda.
ama forumda (neredeyse) her konu nedendir bilmiyorum siyasete dönüyor.
ben bundan bahsediyorum.
elbetteki görünen köy kulavuz istemez denilecek bazlı konularda tartışmalar olur.

benimde bir kaç konuda dile getirdiğim şeyler oldu bazı konularda. ( hiç sevmesemde / siyasetle işim olmasada )

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
abi ben Fenerliyim yaw 5 yaşımdan beri,herkeste zaten bir takımı tutuyor,bak bu değişmez
istesen bile değiştiremezsin takımını:kiskis
ama siyasetde de genel de bu zihniyet de olduğumuz için,ülkeyi el birliğiyle deviriyoruz!
takım tutar gibi siyasi parti ve zihniyet taşıdığımız için,memleketi hep beraber uçurduk!

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
42
abi ben Fenerliyim yaw 5 yaşımdan beri,herkeste zaten bir takımı tutuyor,bak bu değişmez
istesen bile değiştiremezsin takımını:kiskis
ama siyasetde de genel de bu zihniyet de olduğumuz için,ülkeyi el birliğiyle deviriyoruz!
takım tutar gibi siyasi parti ve zihniyet taşıdığımız için,memleketi hep beraber uçurduk!
Ayyyyyynen öyle hocam.
yanlışa yanlıştır diyemeyenler için bu siyaset uzadıkca uzuyor işte ?
Bundan dolayıda ben nefret ediyorum ?

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Siyaset yerine ve zamanına göre elbetteki yapılır/yapılacaktır/yapılmalıdırda.
ama forumda (neredeyse) her konu nedendir bilmiyorum siyasete dönüyor.
ben bundan bahsediyorum.
elbetteki görünen köy kulavuz istemez denilecek bazlı konularda tartışmalar olur.

benimde bir kaç konuda dile getirdiğim şeyler oldu bazı konularda. ( hiç sevmesemde / siyasetle işim olmasada )
Benzine zam veya indirim konusunun siyasete dönmemesi abes olur... Maliyeti 2 lira olan şey 6 liraya satılıyor maalesef.

Varili 100 doların üzerindeyken 5 lira olmayan benzin, varili 30 dolara düşmüş ama yine 5 küsur lira...

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
Benzine zam veya indirim konusunun siyasete dönmemesi abes olur... Maliyeti 2 lira olan şey 6 liraya satılıyor maalesef.

Varili 100 doların üzerindeyken 5 lira olmayan benzin, varili 30 dolara düşmüş ama yine 5 küsur lira...
işin daha Türkçesi şu mu yani? "ülen bu işte yine bir çakallıkmı var":haha1

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
işin daha Türkçesi şu mu yani? "ülen bu işte yine bir çakallıkmı var":haha1
Hangi işlerinde yok ki?

*yerli tank yaptık
*yerli ve milli araba yaptık
*ehonomi coh eyi uçuyoruz