slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,878
beko yazılımı indiremiyorum yardımcı olurmusunuz site açılmıyor nedense
Mesajları okuyun! Biz bu konuyla ilgili ne yapabiliriz?Dün akşam ben de baktım site yazılımı arıyor bulmuyor sitede sorun var gibi
Mesajları okuyun! Biz bu konuyla ilgili ne yapabiliriz?Dün akşam ben de baktım site yazılımı arıyor bulmuyor sitede sorun var gibi
kurtarma yazılımı verdim. bildirimlerinizi kontrol edin.
mrb ustam tv mavi ışıkta kaldı usb yazılımı gerekli bir türlü beko kendi sitesinde indiremedim server açılmiyor nedense yapılacak bişey varmı öneri ve değindirmelerinizi almak istedim iyi forumlar.Mesajları okuyun! Biz bu konuyla ilgili ne yapabiliriz?
Bugünlerde bir problem olduğunumrb ustam tv mavi ışıkta kaldı usb yazılımı gerekli bir türlü beko kendi sitesinde indiremedim server açılmiyor nedense yapılacak bişey varmı öneri ve değindirmelerinizi almak istedim iyi forumlar.
tşk slowfood kardeş seri no ekledim sende dene ekliye bildiysen sevinirimBugünlerde bir problem olduğunuBy_Trol ustamız paylaşmış ustacığım. Şu anda yapılabilecek en mantıklı şey muhtelif zamanlarda erişimi denemek olabilir. Belki dosya erişimini tamamen kapatacaklar, belki sunucu bakımları var. O kısmını biz de bilemiyoruz.
Aahh ah. Ustam hangi işin arasında diyeyim, sen anla.tşk slowfood kardeş seri no ekledim sende dene ekliye bildiysen sevinirim
teşekürler bolşans diliyelim neyamam lazım öneri değindirmeleriniz nedir sanırım spiflaş bu modelde yoktur nandflaş var olduğunu biliyorum bunuda yazma imkanım yokAahh ah. Ustam hangi işin arasında diyeyim, sen anla.
Vakit üretebilirsem bakmaya çalışırım.![]()
Ustam bu modele USB yle nasıl yükliyoruz hangi butona basıyoruzMesajları okuyun! Biz bu konuyla ilgili ne yapabiliriz?
Merhaba efendim Beko B49L5531 tv açılıştan 2 3 dakika sonra ekran kararmaya başlıyor backlight açık. Fotoğrafları ektedirDün akşam ben de baktım site yazılımı arıyor bulmuyor sitede sorun var gibi
Maalesef panel ya da T-CON arızası. Yazılımla düzelmeme ihtimali yüksek. Yetkili servisten yardım almanız daha sağlıklı olur.Merhaba efendim Beko B49L5531 tv açılıştan 2 3 dakika sonra ekran kararmaya başlıyor backlight açık. Fotoğrafları ektedir
![]()
![]()
![]()
![]()
. Yardımcı olabilir misiniz çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim, T-CON Kartı yok. Bende elektronikçiyim o yüzden başka bir yolu var midir efendim? TeşekkürlerMaalesef panel ya da T-CON arızası. Yazılımla düzelmeme ihtimali yüksek. Yetkili servisten yardım almanız daha sağlıklı olur.
Ustam. Siz de bilirsiniz, T-CON kartı olmadan anakartın oluşturduğu datayı panele aktarmak nasıl mümkün olur? T-Con kartı anakarta bütünleşiktir. LVDS kablosunun anakart üzerinde takılı olduğu konnektörün bulunduğu devre alanına bakın. T-CON işleme entegresini göreceksiniz. ;)Teşekkür ederim, T-CON Kartı yok. Bende elektronikçiyim o yüzden başka bir yolu var midir efendim? Teşekkürler
Çok teşekkür ederim minnettarımUstam. Siz de bilirsiniz, T-CON kartı olmadan anakartın oluşturduğu datayı panele aktarmak nasıl mümkün olur? T-Con kartı anakarta bütünleşiktir. LVDS kablosunun anakart üzerinde takılı olduğu konnektörün bulunduğu devre alanına bakın. T-CON işleme entegresini göreceksiniz. ;)
Benim anladığım kadarıyla görüntü normal başlıyor, daha sonra color burning ile devam ediyor ve kararmaya doğru gidiyor. Yazılım kaynaklı arızalarda bu geçişler yerine color palette error, mirroring gibi arızalar olur ve sabittir. O yüzden donanım düzeyinde kontrol gerektiğini söyledim. Panelin Chip On Film katmanlarında ve Panel içi H-FET kaynaklı da arıza olabilir. Herhangi bir eksik ya da yanlış tabir ihtimaline karşıBy_Trol ustamızın da ekstra görüşünü rica edelim.
96461366003926Tv seri noyu buraya yazın.
95451366003926Tv seri noyu buraya yazın.