Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Işık SIZMASI mı?E iyiymiş, fena bi panele benzemiyor.
Gerçi ortalarda ışık sızması var sanki ama olsun.
Onlar metro tüneli gibi mübarek
Işık SIZMASI mı?E iyiymiş, fena bi panele benzemiyor.
Gerçi ortalarda ışık sızması var sanki ama olsun.
Bilgi alabildiniz mi ?Yarın bana hatırlatırsanız arçelikteki arkadaşı arayıp sorun olup olmadığına dair bilgi alırım
Bilgi verecek arkadaş var mı acaba? Bu hafta alacağım nasipse
EyvallahKendime not aldım, Sabah 10.00 a da alarm kurdum, bu sefer unutmam
Eyvallah
Çok teşekkür ederim. Tv yi tavsiye eder misiniz peki. Aldığımda inceleme yapıp paylaşacağım. Foruma katkımız olsunArçelikçi arkadaşlar ile görüştüm, Önce kendileri kaynaklı bir sorun olmadığını ancak kendilerinin de bu anlamda geri dönüş aldıklarını, yine de tekrar kontrol edeceklerini belirttiler. Sonra bir kontrol sağlayıp tekrar geri döndüler ve bilgi teyit ettiler. Her kurumsal anlaşmalarda olduğu gibi ilk uygulama zamanlarında kodun ulaşmasında değil, ulaşma süresinde sorun olduğunu bunun da yine kendileri ile ilgisi olmadığını belirttiler.
VESTEL de DİGİTURK ile bir kampanya yapardı, Kampanyada belirtilen ile uygulamanın şekli farklı olurdu, sonuç aynı kapıya çıkardı ancak bazen süre uzaması, bazen TV kurmaya VESTEL, Kutu kurmaya DT ekiplerinin gitmesi gibi değişik durumlar da çıkardı ortaya )
Tavsiye işi çok karışık konu değerlikardeşim, Kağıt üzeri verilere bakarsanız 10 numara 5 yıldız, Lakin Canlı canlı görmek en gerçekçi sonuca götürür siziÇok teşekkür ederim. Tv yi tavsiye eder misiniz peki. Aldığımda inceleme yapıp paylaşacağım. Foruma katkımız olsun