50 ve 55 inç iki tane toshiba var 2020 de almıştım. biri chot diğer panda panel 4k dolby vision hdr samrt vs kutusuna etiketine şekline şemaline bakarsanız efsane. Ama 4k film izlerken görüntü hareketli sahnelerde titreme yırtılma, parçalanma oluyor
normal kullanımda donma kapanma geç algılama. yavaşlama anlık takılıp sonra peşpeşe işlem yapma gibi enterasan özellikleri var. ikisinde de var. adamı kanser ediyorlar. zamanında burda forumda da paylaşmıştım. hem panelleri kalitesiz hemde işlemcileri 4k içerikler işleyemiyor. hele birde dolbyvision hdr özelliğinde görüntü aşırı bozuyor.
Fakat elimde fullhd 43 ve 24 inç toshibada var biri lg ıps diğeri hkc va panel
fullh hd oldukları için yağ gibi akıyorlar.
elimde bir de regal var 32 r654hc ıps boe panel hdr 1080p MB181TC anakart nasıl desem hız olarak tv boxlarla yarışıyor ekran kalitesi lg ıps gibi sadece sesi tamin etmiyor onuda sounbarla hallettim
kardeşlerimle aynı apartmanda oturuyorum hepsinin tvlerini ben aldım. bu ürünleri kullandığım için aralarındaki kalite farkını anlayabiliyorum. toshibada fullhd harici asla tavsiye etmem
hele ki 50 55 58 inçleri tambir eziyet
sebep panel ve mb230 anakartın 4k ya güç yetirememesi.
elimde sony lg tvdr vardı sonynin giriş seviyesini sony diyerek alabilirsiniz ama tatmin etmez. maddiyatınız varsa lg oled bakın deeim yoksa regal tavsiye ederim ama özelliklerine bakarak alın