Bebek maması

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,102
42
Abi bekarım yaşıtım arkadaşlarımın evine gidiyorum vallahi kıskanıyorum yahu :haha1:haha1:haha1 Düğün yaparsam beklerim ha

Yakın da bi yerde olursa neden gelmeyelim ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi bekarım yaşıtım arkadaşlarımın evine gidiyorum vallahi kıskanıyorum yahu :haha1:haha1:haha1 Düğün yaparsam beklerim ha

Eski usul yokmu arkadaşlarının eşlerinin arkadaşları falan

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Tecrübelerimize göre bence de en iyisi Hipp. İçerisinde tarımsal olarak elde edilen herşey organik ve gereksiz, ekstra bir madde yok. Sonra ise Bebelac Gold. Aptamil bana nedense biraz güvensiz geliyor. Hatta bazı markalar içine şeker ekliyorlar.

Unuttum: F fikoloji Allah güzel günlerini görmeyi de nasip etsin.
Allah razı olsun, aynen öyle 1. Listede hipp ardından Bebelacgold veya Aptamil diyebilirim ama Bebelacgold çok köprüyor, üsteki köpüğü alıyorum yoksa gazı çıkartması rahat olmuyor. Burada önemli bağı daha vereyim mamaları yukarı aşağı değil; kendi ekseninde dairesel hareket ile hazırlanması bu tip erimeme veya kopurme sorununu ortadan kaldırıyor

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,535
Allah razı olsun, aynen öyle 1. Listede hipp ardından Bebelacgold veya Aptamil diyebilirim ama Bebelacgold çok köprüyor, üsteki köpüğü alıyorum yoksa gazı çıkartması rahat olmuyor. Burada önemli bağı daha vereyim mamaları yukarı aşağı değil; kendi ekseninde dairesel hareket ile hazırlanması bu tip erimeme veya kopurme sorununu ortadan kaldırıyor
Abi Hipp mamayı benim kuzenim yedi teyzem sürekli internetten koli koli getirtirdi.güzel seçim.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Abi Hipp mamayı benim kuzenim yedi teyzem sürekli internetten koli koli getirtirdi.güzel seçim.
Ama yaramaz ise yaramıyor ? gaz yapmaya başlayınca bıraktım

IMG_20200403_191256.jpg

Aptamil azilinca kutusunu atmışım,

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,102
42
Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,290
66
Fiko ,yapay beslenme yapmayın ,kendiniz de mama yapabilirsiniz,çok zor değil ,bak o zaman ufaklık nasıl da beğenecek mamasını eminim :)
Bu konuda özellikle anneler(sizin) ve daha büyük olan "anneanne ve babaanne" den yardım alın,bırakın yapay beslenmeyi "abiii şudur,abiii budur" deme sakın :kiskis

Geri
Üst Alt