BAYRAM TEBRİĞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fikoloji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu Aziz Mubarek Günde Gözyaşı Döken Tüm Müslümanların Dualarını Kabul Eyle Yarabbim.

Tüm Islam Aleminin Kurban Bayramı Kutlu Olsun.

FB_IMG_1565504192971713a67648bc60f84.jpg

Bayramınızı kutlar,büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim ,ortancalara bir şey yok <--- Şakaaaaa :)
(kopyala-yapıştır yaptım :haha1 )
Bu arada lütfen memleketten dönüşlerde kemerleriniz bağlı,çocuklar arkada oturarak, 90Kmyi aşmadan ,fazla klakson çalmadan,telefon denilen aleti kullanmadan ,arkadan sellektör yapanlara "neeee" demeden ,aheste aheste ,sağ-salim yuvanıza dönün bakayım :)

Sevdiklerinizle nice bayramlara..

Bayramınızı kutlar,büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim ,ortancalara bir şey yok <--- Şakaaaaa :)
(kopyala-yapıştır yaptım :haha1 )
Bu arada lütfen memleketten dönüşlerde kemerleriniz bağlı,çocuklar arkada oturarak, 90Kmyi aşmadan ,fazla klakson çalmadan,telefon denilen aleti kullanmadan ,arkadan sellektör yapanlara "neeee" demeden ,aheste aheste ,sağ-salim yuvanıza dönün bakayım :)
Kopyala yapıştır demişken bizim ümit dayıya ne oldu? ?

Az geç oldu kusurumuz affola.
Herkesin bayramını kutlarım. Sağlık huzur ve mutluluk dolu bayramlar dilerim.

Bütün tavsiye forumu ailesinin mübarek ramazan bayramı nı kutluyor sağlık ve huzur diliyorum.♥️

Teşekkürler, bende tüm forum arkadaşlarımın ramazan bayramını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.

Herkese sağlıklı bir bayram dilerim Sevgili dostlar

Tüm müslüman aleminin bayramı mübarek olsun ?

ramazan bayramımız cümleten kutlu olsun.

Tüm güzel insanların, mübarek ramazan bayramı hayırlara vesile olur inşallah... Rabbim, herkesin "niyetine" göre versin. Amin

Geri
Üst Alt