Aminde sıkınıtısız günümüz yokki ado hocam değerli abim bu dünya artık tat vermiyor yaşamak bile istemiyorum.Mutlu
Huzurlu
Stresten uzak
Sağlık dolu
Bol kazançlı
Bereketli
Trafik kazalarının hiç olmayacağı
Sıcaklardan bunaltmayacak
Şeker tadında bayramlarımız olsun sevgili arkadaşlarım, kardeşlerim, abilerim
hayırdır hocam?Aminde sıkınıtısız günümüz yokki ado hocam değerli abim bu dünya artık tat vermiyor yaşamak bile istemiyorum.
Sıkıntı çok kardeşim paramı desem insanlarmı desemhayırdır hocam?
Sıkıntı çok kardeşim paramı desem insanlarmı desem
Valla şimdi yeni konu açıcam madem tavsiye forumu Valla hocam sağlımız yerinde deyilki insanlar yüzündenPara işini dert etmeyin hocam o herkesin derdi.Başınızı kapatacak bir çatınız , oturacak koltuğunuz varsa en önemlisi sağlığınız yerindeyse birçok kişiden şanslı olarak hissedin hocam kendinizi.Fazlası hepimizin hakkı.
Sevgili mert,çok teşekkür ederim,ayrıca özel olarak yazman çok mutlu etti,tabii sevgili fikoloji ve digiulamayı da unutmayayım
Sevgili Koro96 ,insanoğlu çiğ süt emmiştir,hayatı başka türlü öğrenemezsin,benim şansım senin yaşlarındayken müziğe başlamamdır,bu sayede binbir türlü insanla tanıştım,inan binbir türlüsü.Çok kazık yedim çok,herşey iyi gitseydi zaten tek düze insan olurduk,yani robottan farkımız kalmazdı , konunda yazdım buradan da ekleme yapayım,etrafını iyi tanı,iyi dost seç,1 tane arkadaşın olsun ama adam gibi adam olsun,işte o zaman korkma,sırtın hiç yere gelmezValla şimdi yeni konu açıcam madem tavsiye forumu Valla hocam sağlımız yerinde deyilki insanlar yüzünden
rica ederim hocam.?Sevgili mert,çok teşekkür ederim,ayrıca özel olarak yazman çok mutlu etti,tabii sevgili fikoloji ve digiulamayı da unutmayayım
Sevgili Koro96 ,insanoğlu çiğ süt emmiştir,hayatı başka türlü öğrenemezsin,benim şansım senin yaşlarındayken müziğe başlamamdır,bu sayede binbir türlü insanla tanıştım,inan binbir türlüsü.Çok kazık yedim çok,herşey iyi gitseydi zaten tek düze insan olurduk,yani robottan farkımız kalmazdı , konunda yazdım buradan da ekleme yapayım,etrafını iyi tanı,iyi dost seç,1 tane arkadaşın olsun ama adam gibi adam olsun,işte o zaman korkma,sırtın hiç yere gelmez