K
kabus22
Kayıtsız / Doğrulanmamış
bence konu kapatılmalıdır, Keşke yetkim olsada kapatsam
En üst seviyede makale yazma yeteneği olduğunu iddia eden kişinin ne yazık ki daha okuduğunu anlamakta sıkıntılı olduğu çok açık. 26 TL sinin neden kesildiğini bile doğru düzgün ifade edemezken, aralara birkaç Farsça, İngilizce, Fransızca kelimeler serpiştirerek entelektüel bir kişilik olduğunu gösterme gayretiyle yazdığı yazıda bankalara kan emici, tefeci, hortumcu derken, yasal kumar sektöründen ev alacak parayı kazandığını gururla söyleyebiliyor. işte bu çelişki, söylediklerinle yaptıkların birbirinden tamamen zıt ifadeler asıl problem.En üst seviyede makale yazma yeteneği olduğunu iddia eden kişinin ne yazık ki daha okuduğunu anlamakta sıkıntılı olduğu çok açık. 26 TL sinin neden kesildiğini bile doğru düzgün ifade edemezken, aralara birkaç Farsça, İngilizce, Fransızca kelimeler serpiştirerek entelektüel bir kişilik olduğunu gösterme gayretiyle yazdığı yazıda bankalara kan emici, tefeci, hortumcu derken, yasal kumar sektöründen ev alacak parayı kazandığını gururla söyleyebiliyor. işte bu çelişki, söylediklerinle yaptıkların birbirinden tamamen zıt ifadeler asıl problem.
Kendine yakışan üslubunla çelik kasa konusunda yaptığın bilgilendirme için teşekkürler.
- Bankacı değilim. Bankaları savunmuyorum. Ama aklı başında bir şekilde bankaları ve hizmetlerini kullanıyorum.
- Kudüs ne alaka diyeceğim ama korkarım cevap hakkı doğacak?
Yine 5 dakikam gitti bu anlamsız konuya?
konuşarak çözemediğiniz mevzuyu
kilitlesekte fayda etmez, etmiyorda
yarın birgün başka konuda tekrardan karşı karşıya geleceksiniz.
en iyisi yiyin birbirinizi. bizde aaa burda kavga var diyerek
3-5 kişinin üstünü çizeriz ve bu olayda burda kapanir.
ibrahim ve kaya cihat hesapları ay sonuna kadar kadar askıya alınmıştır.konuşarak çözemediğiniz mevzuyu
En üst seviyede makale yazma yeteneği olduğunu iddia eden kişinin ne yazık ki daha okuduğunu anlamakta sıkıntılı olduğu çok açık. 26 TL sinin neden kesildiğini bile doğru düzgün ifade edemezken, aralara birkaç Farsça, İngilizce, Fransızca kelimeler serpiştirerek entelektüel bir kişilik olduğunu gösterme gayretiyle yazdığı yazıda bankalara kan emici, tefeci, hortumcu derken, yasal kumar sektöründen ev alacak parayı kazandığını gururla söyleyebiliyor. işte bu çelişki, söylediklerinle yaptıkların birbirinden tamamen zıt ifadeler asıl problem.
Kendine yakışan üslubunla çelik kasa konusunda yaptığın bilgilendirme için teşekkürler.
- Bankacı değilim. Bankaları savunmuyorum. Ama aklı başında bir şekilde bankaları ve hizmetlerini kullanıyorum.
- Kudüs ne alaka diyeceğim ama korkarım cevap hakkı doğacak?
Serpiştirmek değil, gündelik yaşamımda kullandığım kelimeleri aksettim. Senin anlama sorunun olduğu kanısına varıyorum. Ben zaten gereken, şikayetlerimi gerekli mercilere yaptım. Bu arada Kudüs göndermesini boşuna yapmadığım aşikar. Ha senin cahilliğe veriyorum bu benzetmeyi de senin anlayacağın dile indirgeyerek anlatıyorum.. "Kudüs'te ağlama duvarı vardır" senin gibiler orada dini ritüeller yerine ağlamayı seçer..?
Şimdi gelelim diğer hususa bankayı savunmuyorum diyen şahıs sürekli banka yardakçısı gibi girdiler atıyor. Üstüne üstlük bunlarla yetmiyor banka yağlama yıkaması yapıyor ama konuyu halen benim üstünden yürütmeye çalışıyor. "Şapka düştü kel göründü misali" iki yüzlülüğün görülüyor istersen başka Kudüs bul kendine..
Velhasıl kelam anlamsız dediğin konudan çıkmayıp "yerli yersiz" konuşan da sensin. İnsanlar burada "dertlerini/sorunlarını" aksediyor. Madem bu konudan muzdarip isen takip etmezsin niye gölge ediyorsun.
Fuat Ergin ustanın dediği gibi sana puanım 0 kanka.. ?
konuşarak çözemediğiniz mevzuyu
Sota nin da dediği gibi lütfen konuşun tartısın bu konuda kendinizi frenlemeyin. Ama uslub cok önemli ben yukarda konunun nereye geleceğini anladığım icin uyarı yaptım ama dinlemedi arkadaş sonrasında karşılıklı kufurler başladı ve karşılıklı banlar geldi . Yine Sota ya denk gelmişler baska moderatör e denk gelselerdi 1 ay degil sınırsız ban olabilirdi. Degil mi Umut Barış ??Bende çok üzüldüm arkadaşların engel yemesine az daha dedim radara yakalandım galiba Sota hocam beni etiketleyip yazınca aha dedim engelmi gelecek ney derken kendime geldim bazı seyleri tadında bırakmak lazım insan haklıyken haksız duruma düşebiliyor öfke ile kalkan zarar ile otururmuş konu sahipleri bazen gelen cevaplardan rahatsız olabiliyor kantarın topuzu doğal olarak kaçabiliyor ben dersimi aldım tartışmaya girmiyorum cevap vermeyi kesiyorum konu büyümeden kapanıyor ne şiş yanıyor nede kebab