Banka Parama El Koydu

• Konbuyu başlatan ibrahimykr
  • Başlangıç tarihi
H Çevrimdışı

hkn40

Aktif Üye
1 Nis 2018
476
Aynısı bana oldu sonuna kadar hömkürdüm ve paramı geri aldım.. banka birbirine girdi ve sonunda paramı seve seve(!) geri iade etmek zorunda kaldı... insanı bu hale sokanlar utansın diyeceğim ama öyle bir duygu kalmadı..

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
kredi için ziraat bankasına başvuru yaptık iznimiz dışında ailem sigortası +konut sigortası yaptılar krediyi iptal ettik emekli promosyon onuda iptal ettim ziraat bankasına olan borcumu ödeyip QNBFinans taşıdık maaşı 1300 TL emekli promosyon aldık eft havale ücretsiz ayda 2 sefer tüm banka atmlerinden ücretsiz para çekimi kafa rahat
ziraat bankası emekliye dilenci muamelesi yapıyor yaramaz banka

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Burada halen bankaları savunanları görmekte ironi, bakın yukarıdaki saygıdeğer üyelere.

Arkadaşlar; bankalar ve o tarz kuruluşları savunacak ne yaşadınız bilmiyorum ama bankaları savunmak (kan emicileri savunmaktan) farksızdır benim gözüm de.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
@ibrahimykr ziraat bankası personeliyim ziraat bankası değil tüm banlalar ödenmemiş yada taksit tarihi geçmiş kredi borcunuz varsa hesabınızda da para varsa o parayı kredi tahsilatına alır.
Merhaba madem personelsin kredi ile alakası olmayan kredi çekerken zorla satılan ailem ziraat güvencesinde + konut sigortası bunları almazsan kredi yok ziraat bankası kredi cekecek zorda olan vatandaşa zorla kanundışı sigorta satıyor onları istemiyorum yüksek faizli kredi verin dediğimde yapacak birsey yok onları almanız lazım yukardan talimat böyle diyor mh temsilcisi vatandaşı soyuyor devlet bankası bu zorla extra sigorta satıyorlar almasan kredi yok varmı böyle tefeci usülü çalışan başka devlet bankası dünyanın başka yerinde

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Merhaba madem personelsin kredi ile alakası olmayan kredi çekerken zorla satılan ailem ziraat güvencesinde + konut sigortası bunları almazsan kredi yok ziraat bankası kredi cekecek zorda olan vatandaşa zorla kanundışı sigorta satıyor onları istemiyorum yüksek faizli kredi verin dediğimde yapacak birsey yok onları almanız lazım yukardan talimat böyle diyor mh temsilcisi vatandaşı soyuyor devlet bankası bu zorla extra sigorta satıyorlar almasan kredi yok varmı böyle tefeci usülü çalışan başka devlet bankası dünyanın başka yerinde
yefe78 yefe78

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
bddk aldıkları yetki ile hertürlü işlemi yapıyorlar turkcell töhaş lada bu sıkıntıyı yaşadım haksız yere kredi kartından 95 tl para çekmiştir. yollarımı ayırdığım halde benden 2 ay sonra bu parayı çekti neymiş bddk dan yetkileri varmış kalan bakiyelerini tahsil etmişler .dedim ne bakiyeniz kalmış son faturayı tahsil ettiniz. dava yolu açıkmış hukuksal yollara başvurabilirmişim sizin topunuzun amk. şimdi vodafone faturasız hat kullanıyorum.

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
5 Ara 2020
503
36
başlık ve konu baş ağrıtırmı bilmem :alala
babamında başına geldi sonra baktıkki babamın borcu kalmış bunu babama kuzenim söyledi ,avukattır kendisi

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,965
İlgili makamlara gitmediğimi kim söyledi? Seni kınamam sana bir şey katmaz sen çünkü: bazı şeylerin bilince olabilecek potansiyel de değilsindir bu da onu gösteriyor. Okuduğun yazıdan Sadece faiz masraf vs. Bunları mı anladın ne desem boş Saygılarımla.
Arkadaş sen önce ekran görüntüsünü düzgün at da öyle konuşalım.
Ziraat'i savunacam da ne olacak, bana para mı verecekler? :kiskis

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
o cevap veremez ben bankanın verdiği cevabı ekliyim uygun faizli kanpanyalı kredi imiş kardeşim ben müşteriyim kanpanyalı istemiyorum kanpanyasız kredi kullanmak istiyorum bu benim yasal hakkım mı hakkınız ama kullanamazsınız neden yukarıdan banka yönetiminden talimat var biz bunu veriyoruz kullanıp kullanmamak size kalmış diyor tek tip kredi kullandırıyorlar kanun boşluklarının arkasından dolanıyorlar verdikleri cevap manidar sanki kanpanyasız kredi varmışta ben kanpanyalı ben kullanmamışım daha başvuru yaparken dedim hayat sigortası dışı extra zorunlu olmayan sigorta istemiyoruz diye adamlar minareyi çalmış kılıfını uydurmuş :kiskis

Ekran-Alintisidfd8de9cc64dfc27.png

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Arkadaş sen önce ekran görüntüsünü düzgün at da öyle konuşalım.
Ziraat'i savunacam da ne olacak, bana para mı verecekler? :kiskis
Oturduğu yerden para alan çok bir zahmet sana da para versinler. Ne olacak emeklerin karşılıksız mı kalacak.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
bir konuyu atlamışım ziraat bankası emekli maaşını ziraat'ten alan müşterilere indirimli uygun faizli kredi taahhütdü var emekli maaş müşterisinin extra ürün sigorta almasına gerek dahi yok uygun faizli kredi kullanmak için bu bankanın tümden nekadar kanunların dışına çıktığına güvensiz olduğunu gösteriyor

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
bir konuyu atlamışım ziraat bankası emekli maaşını ziraat'ten alan müşterilere indirimli uygun faizli kredi taahhütdü var emekli maaş müşterisinin extra ürün sigorta almasına gerek dahi yok uygun faizli kredi kullanmak için bu bankanın tümden nekadar kanunların dışına çıktığına güvensiz olduğunu gösteriyor
Halen bankayı savunanlar var ben ona şaşıyorum hocam. Sanki bankaları robotlar yönetiyor ve bankalar hiç hata yapmaz hep kullanıcı hata yapar diye düşünüyorlar. Banka dediğimiz kuruluşların sorarım size ; tefeciden, faizciden, hırsızdan, sahtekardan, ne farkı var?
Benim gözüm de gram farkı..

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
Halen bankayı savunanlar var ben ona şaşıyorum hocam. Sanki bankaları robotlar yönetiyor ve bankalar hiç hata yapmaz hep kullanıcı hata yapar diye düşünüyorlar. Banka dediğimiz kuruluşların sorarım size ; tefeciden, faizciden, hırsızdan, sahtekardan, ne farkı var?
Benim gözüm de gram farkı..
Kimse bankayı savunmuyor Sadece bir çok konudaki ikiyüzlülüğümüzü vuurguluyorlar. Bildiğim kadarı ile iddaa oynuyorsun Tutturunca parayı nereye kolayca transfer ediyorsun? Cebine mi? Lahanayı yerken hırt hırt sapına gelince... Neyse

Geri
Üst Alt